Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

проблем,цапнаха ми акт

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

...........

Коментар

Няма начин вече да не се плати този акт. Сега ще ти вземат книжката и когато отидеш да си я вземеш докато не платиш акта няма книжка.Пък и вече го задържаха Нестор Несторов дето триеше точки и късаше актове така че в КАТ са вече на тръни. :D :D :D
      Фиат Панда 1.2 2006година
      Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

как па ще му вземат книжкататова бяха слухове преди време

Коментар

Нали са му взели талона . Като отиде да си го вземе без да е платил няма талон

Коментар

Айде бе и на мен ми взимаха талона.Талона си го прибрах заедно с административното решение (наказанието) да платя 20 лв акт, който така и никой не ми поиска. Това беше преди почти година, чукнах един чичко пред мен без да искам

Коментар

Ще поживеем и ще видим. След золумите които са правили в КАТ в София / а те ги правят навсякъде / едва ли ще има служители да си замълчат и траят при такива нарушения.

Коментар

Nino написа:
                The Secret Lover написа:
                geshabeli написа:
                Аз пък имам една глоба само за 2 години и тя е за катастрофа по невнимание.Бях се "блъснал" в задните гуми на една водоноска.Никак не ми се ще да плащам 100лв, при положение че нищо не съм направил на никого.
                Така е, още едно доказателство за недоразуменията на ЗДП. Глоби не плащам НИКОГА! Няма и да плащам. Достатъчно големи данъци плащам за да им давам и пари за това че съм задминал пушещ камион :D Годишно данъците ми са колкото ново гранде пунто. Пък ДДСТо... иде ми да ревна Изрази от типа Скоро ще ги нагласят всички тарикатчета дето не си плащат глобите, та всичките наведнъж ще си ги платят... ги чувам от 10 Ноември 89та. Няма сила тъй могъща да ме накара да плащам рекет на държавата от безопасното ми движение по пътищата.
                Секрете, ловере,... за недоразуменията в ЗДП си има съд.... който обикновено присъжда в полза на ищеца, в случая ТИ или ОНЗИ.Така, че на който не му харесват написаните закони И СЧИТА че административното МУ наказанието е несправедливо има СЪД....
                А сега си помисли колко ще са разноските по евентуално дело за 100лв, като имаш в предвид, че в случая общината е оставила дупка, която неизбежно заобикалях. Тоест страна е общината, която трудно плаща. Посъветвах се с адвокат, няма смисъл. Ако глобата е за около 500лв. вече е друго.Просто при такива случаи трябва да напишеш възражение на акта, или до три дена след това, но кой да знае! Обикновено се приемало в такива случаи.Ако на колегата forceware не са му щракнали снимка е по-трудно да се докаже че са го хванали. Това е по нашия закон и може да го оспорва в съда, предполагам че не е ходил да пише възражение.
                Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
                Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Working...
                X