Имало е, но да предположим, че сега могат да бъдат предизвикани изкуствено Всъщност и без да предполагаме е ясно, че могат да бъдат предизвикани. По-скоро въпросът е дали наистина американците са паднали толкова низко вече ?
== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Нищо ново под слънцето. Има си документален филм как американците казват/показват, че могат да отклоняват бурии...... След като могат това защо да не могат да създават.
Някой Ситуаций и той е в карцера, щом не внимава в подобни земетръсни ситуации... Ех това множествено число...
не разбрах квк имаш предвид за вкарването е карцера, иначе може и да съм сбъркал множествентоо число, ама Ирка ме разбра Колкото до ХААРП аз съм позитивно настроен към мнението, че имат нещо общо в такива явления. И какво му е падането ниско, тва си е стратегия на държавата. Те рекламират ХААРП за съвзем други неща, но това не и пречи да предизвиква такива явления като страничен ефект. Мен ми прави впечатление друго пак по тоя повод. Аз от години не бях боледувал зимата от грип. От както по-често пътувам с кола и работя повече нощно време (сам съм в стаята) рядко се срещам с много хора едновременно особено зимата, че да имам време да лепна нещо. Та последните две години кажат за някой грип и хоп за 1 седмица цялата страна е в грипна епидемоя както и аз. Някой може ли да ми обесни как така за 7 дни се заразята цяла нация. и всяка година стават все по-тежки и по-тежки. Че мутират ОК ама чак толкова не ми се вярва да е без помощ и за ъолкова кратко време. Общо взето се насъбират такива странности напоследуък, което логично да направи хората по-подозрителни.п.с.сега се сетих за друго нещо по повод земетресението. 1 седмица преди него прогнозите бяха за страхотно време точно седмицата с 24ти май. Правех планове с приятели да ходим с колелата из планините когато не работя, а както стана земетресението и вече цяла седмица времето е едно тежко, дъждовно, а и прогнозата за следващата седмица е същата. пак е подозрително. Те че и метеоролозите не могат да кажат със 100% согурност какво ще е времто ама чак толкова да збъркат е съмнително.п.с.2само за инфо да кажа , че по принцип съм скептик към подобни теории ама напоследък се замислям сериозно
Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Колкото до ХААРП аз съм позитивно настроен към мнението, че имат нещо общо в такива явления. И какво му е падането ниско, тва си е стратегия на държавата. Те рекламират ХААРП за съвзем други неща, но това не и пречи да предизвиква такива явления като страничен ефект.
Не съм сбъркал думата. Имах предвид точно думата ниЗък. Ниско е едно, а низко съвсем друго. Низък човек означава долен, подмолен, интригант, без доблест, чест и принципи.Нисък човек мисля всеки знае какво означава, но низък не. Използвах точно тази дума, защото точно тя е най-точната. Исках да го уточня като израз и просто ползвам повода, за да е ясно
== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Колкото до ХААРП аз съм позитивно настроен към мнението, че имат нещо общо в такива явления. И какво му е падането ниско, тва си е стратегия на държавата. Те рекламират ХААРП за съвзем други неща, но това не и пречи да предизвиква такива явления като страничен ефект.
Не съм сбъркал думата. Имах предвид точно думата ниЗък. Ниско е едно, а низко съвсем друго. Низък човек означава долен, подмолен, интригант, без доблест, чест и принципи.Нисък човек мисля всеки знае какво означава, но низък не. Използвах точно тази дума, защото точно тя е най-точната. Исках да го уточня като израз и просто ползвам повода, за да е ясно
Явно напоследък правописа не ми се отдава, пък и по тия късни доби . Аз точно този смисъл съм имал предвид като писах поста, просто правописна грешка Извинявам се за което.
Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Нищо ново под слънцето. Има си документален филм как американците казват/показват, че могат да отклоняват бурии...... След като могат това защо да не могат да създават.
Слав написа:
Имало е, но да предположим, че сега могат да бъдат предизвикани изкуствено Всъщност и без да предполагаме е ясно, че могат да бъдат предизвикани. По-скоро въпросът е дали наистина американците са паднали толкова низко вече ?
Земетръси с подобна сила, като това в Япония и/или Перник могат да се предизвикат само с подземен ядрен взрив. Не и с тия конспиративни теории за ХААРП и прочие климатични оръжия. Що като го имат това, дето бърка климата все при тях са торнадотата бе?@chaveto: ама верно ли отклоняват бурии? Щото се чудя бурията на село как се е килнала. Сега сериозно - ако можеше някоя нация да влияе на климата, особено пък САЩ - що най-сериозните и разрушителните торната са все там? Принципно, ако бях привърженик на конспиративните теории за ХААРП щях да кажа, че разрушителните бури в САЩ се дължат на това, че управляват ХААРП под Windows
Точно защото всички бури са при тях и затова те работят в тази насока. Филма нито аз съм го снимал, нито съм му сценарист. Хората показват на какво са способни, но техните сенати....... забраняват да се отклоняват бури.....И понеже си отворен на всяка тема..... Я ми кажи дали не е възможно да се изчисти небето от облаците, дали не е възможно да се накара да завали дъжд...... и сега отново помисли дали не може да има климатични оръжия.Много интересно една буря от какво започва :D
Точно защото всички бури са при тях и затова те работят в тази насока. Филма нито аз съм го снимал, нито съм му сценарист. Хората показват на какво са способни, но техните сенати....... забраняват да се отклоняват бури.....И понеже си отворен на всяка тема..... Я ми кажи дали не е възможно да се изчисти небето от облаците, дали не е възможно да се накара да завали дъжд...... и сега отново помисли дали не може да има климатични оръжия.Много интересно една буря от какво започва :D
Aко беше наблягал на географията, щеше да знаеш. Ся не казвай, че преди ХААРП не е имало потопи, нито засушавания. А тия облаци мистериозни, дето ги разправят, че се били появявали, на които така любезно са сложили снимки, са всъщност едно прекрасно явление, наречено северно сияние, което е доста по-старо от ХААРП. някои хора си нямат работа и пускат глупости, а вие им се връзвате. Нещо като - ако всички скочат заедно, могат да изместят земят - мисля, че хората доста се надценяват, че могат да влияят на природата, а природата сигурно ни се смее отстрани и си казва :Още малко ще ги търпя и ще ги пратя да си ходят.
Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Принципно, ако бях привърженик на конспиративните теории за ХААРП щях да кажа, че разрушителните бури в САЩ се дължат на това, че управляват ХААРП под Windows
I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
По принцип в момента има повече потопи защото намалява броят на дърветата. Дърветата са като гъба, попиват водата и я задържат в себе си. В момента водата която е била във всички унищожени дървета....... циркулира по планетата.А тези мистериозните облаци се получават от разни магнитни полета........ понеже и ти си отворена по всяка тема като колегата преди теб, няма нужда да ти обяснявам какво и как се получава от магнитни полета.....
Коментар