Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За всички, които зареждат в Еко :)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Бягай го този сак. Аз искам топката, нисесера и часовника - 45 т. тотал демидж
    "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
    Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

MartoModev написа:
      Аз имам две.Ако ги исккаш ти ги давам
      Забравих да запиша - 2 бири за Марто

Коментар

CHILIEV написа:
        MartoModev написа:
        Аз имам две.Ако ги исккаш ти ги давам
        Забравих да запиша - 2 бири за Марто
        Да ти кажа честно вчера заредих за 130лв и забравих да взема.Другата седмица пак.
        И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

UP!Събрахте ли точките, купихте ли си нещо? До 7-ми е "промоцията".Аз имам 21 точки, трябват ми още 4-ри, за раница примерно, макар че е гадна, ама по-добре такава, него ли стара и скъсана. Друго нищо не ми хваща окото. Та да си дойдем на думата , има ли някой 4-ри точки да не му трябват?
          00' Bravo 105 JTD

Коментар

Аз се сдобих с часовника, благодарение на колеги. Остана ми една точка - твоя е ако я искаш.

Коментар

Часовника как е?
              "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
              Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Аз щях да взимам часовник, но ми изглеждаше безкрайно евтина изработка Докато раницата, сака, несесера и чантето са със завидно качество

Коментар

Аз си взех сак и раница. В колата май още стои третият ми талон със 7 неизползвани точки, които мога да дам на някой, но не знам вършат ли работа като са залепени? В смисъл може ли да използвате точките, ако са ви "разхвърляни" на 2 или повече талона, или трябва да са на един?
                  Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                  ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

tyson написа:
                    Часовника как е?
                    Работи, даже и наистина е водоустойчив, но не е удобен за носене - слагах го 2-3 пъти. Поне на мен не ми е удобен. Честно казано съжалявам, че го взех. Бих взел друго - раничката, сака или чантата за кръст. Някой ако иска - може да уговорим бартер

Коментар

CHILIEV написа:
                      Остана ми една точка - твоя е ако я искаш.
                      Мерси, ще изчакам ден два, ако някой не предложи още 3, или направо 4-ри.
                      dikanio написа:
                      В колата май още стои третият ми талон със 7 неизползвани точки, които мога да дам на някой, но не знам вършат ли работа като са залепени?
                      Далече си, иначе щях да се възползвам. Вършат, не виждам причина защо да не. Ако не ги приемат, ще се разлепят много лесно .
                      00' Bravo 105 JTD

Коментар

Имам незалепени 5 точки. Ако dikanio ти е далече, звънни, аз съм в предишния вход, по-близо съм ти. Всъщност са ми в колата и мога да ти ги дам довечера в Дон Вито.

Коментар

ogi28b написа:
                          Имам незалепени 5 точки. Ако dikanio ти е далече, звънни, аз съм в предишния вход, по-близо съм ти. Всъщност са ми в колата и мога да ти ги дам довечера в Дон Вито.
                          Имаш бира.
                          00' Bravo 105 JTD

Коментар

Шушнаха ми на ушенце, че промоцията ще бъде удължена до 15-ти За да видите, колко съм готин, мога да ви помогна с поръчките БЕЗ да събирате повече ТОЧКИ

Коментар

Аз съм взел един сак, топка и тези дни ще вземам още един сак.
                              Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                              Ex.Opel Astra

Коментар

2 сака, 2 козметични чантички и сега се чудя какво още
                                BMW E90 320D
                                ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                                ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                                ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Working...
                                X