UP!Събрахте ли точките, купихте ли си нещо? До 7-ми е "промоцията".Аз имам 21 точки, трябват ми още 4-ри, за раница примерно, макар че е гадна, ама по-добре такава, него ли стара и скъсана. Друго нищо не ми хваща окото. Та да си дойдем на думата , има ли някой 4-ри точки да не му трябват?
Аз си взех сак и раница. В колата май още стои третият ми талон със 7 неизползвани точки, които мога да дам на някой, но не знам вършат ли работа като са залепени? В смисъл може ли да използвате точките, ако са ви "разхвърляни" на 2 или повече талона, или трябва да са на един?
Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
ex FIAT Bravo 1.6 - RIP
Работи, даже и наистина е водоустойчив, но не е удобен за носене - слагах го 2-3 пъти. Поне на мен не ми е удобен. Честно казано съжалявам, че го взех. Бих взел друго - раничката, сака или чантата за кръст. Някой ако иска - може да уговорим бартер
Имам незалепени 5 точки. Ако dikanio ти е далече, звънни, аз съм в предишния вход, по-близо съм ти. Всъщност са ми в колата и мога да ти ги дам довечера в Дон Вито.
Имам незалепени 5 точки. Ако dikanio ти е далече, звънни, аз съм в предишния вход, по-близо съм ти. Всъщност са ми в колата и мога да ти ги дам довечера в Дон Вито.
Шушнаха ми на ушенце, че промоцията ще бъде удължена до 15-ти За да видите, колко съм готин, мога да ви помогна с поръчките БЕЗ да събирате повече ТОЧКИ
Коментар