Да е жива и здрава и много непослушна ))) Децата са най-хубави когато са палави Хвалба: Цял следобед изкарай край басейна с много биричка и много мезенце и приятна компанияОплакване : Утре пак в 03:30ч трябва да ставам...
Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Току що си тръгнаха полицайте от къщи. Мислех (както повечето), че на мен няма как да се случи, ама се случи - крадци в къщи, докато спя. Отървах се леко. Ще се сменят бравите с Г**да.Да се счита за оплакване.
Хвалба : Имам си прагове.Хвалба : Вече съм с права тръба.Оплакване : Нали са вързани, с наличие на едно нещо, изчезват други. Финансови проблеми.Оплакване : Една Алфа Ромео 166 не съобрази с габаритите си и много нетактично и леко засилено си ме бутна отпред..
Fiat Tipo 1600cc 84hp+? , цвят Бордо , Полукабриолет , GT интериор. На кратко - една истинска машина. Бившата - Volvo V702.5 TDI 140 hp. - една УНИКАЛНО МОЩНА дизелова кола в моите очи..
Хвалба : Имам си прагове.Хвалба : Вече съм с права тръба. ...
За първото поздравления, защото и аз имам готови ,но още не съм ги сложил! За второто обаче съм отдавна "напред" и кефа е голям.На свой ред да се похваля: Шумата най-после има подиум от поредният старт на Ф1, вече мога да се надявам и на по-големи постижения! Другото, с което искам са похваля е разкошното поведение на бравока при изкачването на северният склон на Хаимбоаз ... лепи-лепи, та се не трае! Направих си малко густу на душата, без да съм бил опасен за околоните ... така мисля!?Оплакването ми е свързано с факта ,че даваме пари за винетки и автоданъци за тоя "дето духа" ... такива хубави дупки и мамка му, все на адски опасни места! Добре, че карам ФИАТ!
Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?! http://www.keepfighting.ms
Да е жива и здрава и много непослушна ))) Децата са най-хубави когато са палави Хвалба: Цял следобед изкарай край басейна с много биричка и много мезенце и приятна компанияОплакване : Утре пак в 03:30ч трябва да ставам...
Да е жива,здрава и много да ви радва.
първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена
Хвалба - Изкарах си супер в Гърция. За 3 дена обиколихме Ситония и Касандра, като определено на първият полуостров ми хареса много повече.Хвалба - За 1100км разхода ми беше 4,9/100 И още една хвалба - доста работа ме чака.
Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
То това е състояние на духа и съзнанието - Голфаджия...Тука в Пазарджик пия 2 валериана и тогава се качвам да карам...Какви идиотщини се виждат в тоя малък град не е истина...Дори от патрулки...Вече се замислям за един зелен Москвич 12-стак и като ме засече някой да му сгъна колата...Добре че Сеат-а има добри спирачки...Оплаквам се:НЕ ХОДЕТЕ В ХИГИЯ ПАЗАРДЖИК - втора сбъркана диагноза за 6 месеца лечение...Идва ми оня доктор да ида и да му вкарам главата в четирибуквието... Хвалба:За радост всичко изглежда добре...Не са направили белята...Втора хвалба:Купих си страхотни радиостанции Uniden 1188...
Прикачени файлове
Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар