Маргарита Попова гледаше умно, но може и да е поела нещо.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 5-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Заинтересувах се, за коя Маргарита Попова иде реч. Искрено се надявам да не е вицепрезиденшата.
Хвалба: Починах си, като бял човек - далеч от града и ежедневието му.Оплакване: Първото ми натоварване след почивката стана факт: Днес бях отсвирен от 65-70 годишен чичко управляващ автомобила си ( Тойота Авенсис - за протокола) зад мен, защото... спрях на знак Стоп.
Същия този чичко ме изпревари с мръсна газ ( в участък с ограничение естествено) и 100 метра след това прегази пешеходна пътека, като парен локомотив - метална монета без да си направи труда дори да намали. Двеста метра по-надолу пък се изравнихме на светофар, като демонстративно слязох от колата си и му записах автомобилния номер...За "действието" си бях "овъзмезден" със среден пръст. "Чичкото" беше с неадекватен за хомосапиенс вид в резултат на внезапното му озверение, което го беше налегнало. Разликите във физиките ни, възрастта и възприятията ( явно) трябваше да ме отнесат в графа "гавра", ако търсех саморазправа или в графа "мисията невъзможна", ако търсех диалог...Срещата с безпаметни същества от низшия разред, които прегазват с крив усет за самочувствие елементарните правила на пътя, етиката и живота ме товарят най-много в иначе натовареното ми ежедневие.
A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
-
ntodorov, за нея иде реч, да.Концертът беше под нейния патронаж.Не издържа до края
, но все пак...Оплакване - не стига, че ми откриха счупен инструмент в канала на зъба, ами откриха и втори.След 3 часови опити, първият още не е изваден, но поне втория няма да го вадят.П.С. vital, кака, залягай над учебниците и внимавай какви ги вършиш.
П.С.С.dimmX, за 5мин. изтървах тото пункта и не успях да пусна фиш.
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Да се похваля: Сутринта в 10.30ч. направих поръчка през сайт който не ми вдъхваше доверие. В 15.50ч. поръчаните от мен неща ми бяха доставени. Онемях направо.Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
Похвали се, оплачи се! 5-та серия
Да ти е жив и здрав малкият дивак !!!!!!!!!!avvasilev написа:Хвалбичка:Малкият ми наследник става на три години днес!Всички да се чувстват почерпени!
FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Оплаквам се:Напуснах работа ... Хваля се:Напуснах работа ...
Оплаквам се:Докато почна на новата работа ще мине месец-два ... Хваля се:Отивам да обувам колата със зимни гуми. :P
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic
+ Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift.
- Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Дипломирах се
Вече съм магистър инженер по ядрена физика.
Да му мисли аец белене дали ще строи ББ.
http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
Гледай го от добрата страна- радвай се че е само 90. Моя като протече най евтиния беше 320 лв.byvasko написа:оплакване - спука ми се водния радиатор, антифриза ми изтече на земята
и олекнах с 90 лева за нов радиатор и антифриз трябва да купувам сега
http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар