Здравейте,искам да си взема Fiat Marea,но се чудя с кой мотор 1.8 или 2.0.Дали 2.0 е пет цилиндъра и колко му е данъка.Купетата са еднакви,но кой двигател е по добър?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дайте съвет, Fiat Marea 1.8 или 2.0
Collapse
X
-
Ама най хубаво си е 1.9 JTDhttp://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
Купетата само на външен вид са еднакви. Почти нищо по ходова част не съвпада. Аз съм с 1.8 но не мога да дам обективна преценка, първо, защото съм собственник от април 2011 и съм врътнал няма и 20 000 км. и второ карам само на метан. Най-важното е да попаднеш на добър екземпляр. Моя не беше и се наложиха доста ремонти ( около 2 бона) ...но те ми се избиват бързо защото много движа и само на метан... пресметнат разход при мен. Инъче е доста добре както за дълго така и за градско ... Късмет и пиши какво си взел.Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
Карам дизел от 10 години.Последния беше мондео,но цените на нафтата станаха страшни.Приятели ме навиват за Ланча Дедра или Капа,но аз мисля,че Фиат е по добре.Жена ми кара Пунто 1.2 три години само каране.Сигурно веднага ще сложа газ,затова питам за двигателите.Кой по капризен? Кой е по лесен за поддръжка?Fiat Punto mk1 1.2i
Коментар
-
Да не мислиш че на бензин като караш ще е по евтино? Ако няма да слагаш газ ще ти излиза по скъпо от нафта, дори при тия цени.Дизела поне ще ти прави повече кеф като го караш.Сега видях че ще слагаш газ. Ама ще останеш без багажник и няма да върви толкова колкото дизела.nigioo написа:Карам дизел от 10 години.Последния беше мондео,но цените на нафтата станаха страшни.Приятели ме навиват за Ланча Дедра или Капа,но аз мисля,че Фиат е по добре.Жена ми кара Пунто 1.2 три години само каране.Сигурно веднага ще сложа газ,затова питам за двигателите.Кой по капризен? Кой е по лесен за поддръжка?http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
1.8 е МАЛКО по-евтин за поддръжка, но динамиката на колата е осезаемо по-слаба.За окачването - не е вярно - еднакви са си на всички Мареи. Само мисля, че на 1.6 предните носачи са като на Брава - с 5 мм по-къси... разликата в цената е 5 лв.Относно загубата на багажник- всичко зависи от това каква бутилка ще си сложиш.На бившата ми Дедра бутилката беше под кората на багажника и изобщо не се разбираше, че имам газ. (резервната гума е отляво, отстрани):
Въпреки това, моят съвет е да послушаш приятелите си и да си вземеш КАПА.Но изборът си е твой.
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар