Здравейте,искам да си взема Fiat Marea,но се чудя с кой мотор 1.8 или 2.0.Дали 2.0 е пет цилиндъра и колко му е данъка.Купетата са еднакви,но кой двигател е по добър?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дайте съвет, Fiat Marea 1.8 или 2.0
Collapse
X
-
Ама най хубаво си е 1.9 JTDhttp://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
Купетата само на външен вид са еднакви. Почти нищо по ходова част не съвпада. Аз съм с 1.8 но не мога да дам обективна преценка, първо, защото съм собственник от април 2011 и съм врътнал няма и 20 000 км. и второ карам само на метан. Най-важното е да попаднеш на добър екземпляр. Моя не беше и се наложиха доста ремонти ( около 2 бона) ...но те ми се избиват бързо защото много движа и само на метан... пресметнат разход при мен. Инъче е доста добре както за дълго така и за градско ... Късмет и пиши какво си взел.Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
Карам дизел от 10 години.Последния беше мондео,но цените на нафтата станаха страшни.Приятели ме навиват за Ланча Дедра или Капа,но аз мисля,че Фиат е по добре.Жена ми кара Пунто 1.2 три години само каране.Сигурно веднага ще сложа газ,затова питам за двигателите.Кой по капризен? Кой е по лесен за поддръжка?Fiat Punto mk1 1.2i
Коментар
-
nigioo написа:Карам дизел от 10 години.Последния беше мондео,но цените на нафтата станаха страшни.Приятели ме навиват за Ланча Дедра или Капа,но аз мисля,че Фиат е по добре.Жена ми кара Пунто 1.2 три години само каране.Сигурно веднага ще сложа газ,затова питам за двигателите.Кой по капризен? Кой е по лесен за поддръжка?http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
1.8 е МАЛКО по-евтин за поддръжка, но динамиката на колата е осезаемо по-слаба.За окачването - не е вярно - еднакви са си на всички Мареи. Само мисля, че на 1.6 предните носачи са като на Брава - с 5 мм по-къси... разликата в цената е 5 лв.Относно загубата на багажник- всичко зависи от това каква бутилка ще си сложиш.На бившата ми Дедра бутилката беше под кората на багажника и изобщо не се разбираше, че имам газ. (резервната гума е отляво, отстрани):Въпреки това, моят съвет е да послушаш приятелите си и да си вземеш КАПА.Но изборът си е твой.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар