и аз смятам да мина през Айтос - Карнобат, че тая магистрала може да има нявято някъде от тоя вятър.Иначе... ще съм с пасата, не е висок, пък и го дават утре да намалее вятъра
По морето па всяко зло е за добро.Реши се проблема с голям брой незаконни кръчми по ивицата и изскочиха нови археологични находки.http://news.burgas24.bg/327789.html
Все повече се убеждавам, че с напредване на годините се все повече се превръщеме в лигльовци... във всяко едно отношение...Ама такава зима не било имало...Айде бе...
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
А и Пловдив си има снежец.Айде бе те към юни го дават да се пооправи ,ама си е студеничко щом на Служебната ми замръзна нафтата два пъти за една седмица и в нея има и бензин и добавка.
Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Все повече се убеждавам, че с напредване на годините се все повече се превръщеме в лигльовци... във всяко едно отношение...Ама такава зима не било имало...Айде бе...
Тъй е Питайте четиридесет и пет годишните
FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
nedialk00 какви 50 санта бе човек :D Ще покажа една снимка (не е моя) за да се опитам да онагледя.Това е пътя от мотел Рай към Образцов чифлик (за който го знае).
Прикачени файлове
"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
Коментар