И най-лошото е,че полицайте въобще не си гледат работата...защо? Защото когато написах в жалбата еди кво си откраднато колони катализатор и така нататък и пиша,че откраднатото е на стойност над 500лв.И ми направиха,че не ми дадоха изходящ номер на жалбата,след като попитах къде ми е този номер те ми се сопнаха и ми казаха да си тръгвам и да чакам обаждане. Такаа след има няма 2 седмици получавам писмо от прокоратурата,че откраднатото ми е забележете на стойност 60лв
което е под минималната работна заплата и се водило като дребно хулиганство и поради тази причина прекратили делото..толкова тъпо се почуствах толкова гадно ми стана,че никога не ми е било толкова гадно.Не заради откраднатото а заради това,че полицията играе с тия б@клуци които крадяха! После когато видях пича да бумка най-нагло с мойте пайнери не искам да ви обясня от тогава каква злоба и мъст изпитвам към куките! Е*ал съм и майката вече не ме интерсуват свестен полицай НЯМАААААА! Когато беше периода с кражните полицаите не обикаляха през ноща а когато всичко отихна и изгоряха над 20 човека кой с колони кой с CD-та те обикаляха в 1-2-3-4 през ноща и то трябва да си супер гламав за да не разбереш,че и куките са вътре в схемата! Вадя си заключението,че в България полицайте прекаляват с правомощията си не понякога а винаги.

Коментар