sharpradi написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 4-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Бравос значи за Димитричка ....ходи на булчеттоpopara801 написа:Да се оплача:Не мога да спя последно време да мисля от къде да събера малко пари за метановата уредба на Либрока.Да се надяваме да я сложа скоро,че няма каране с тоя бензин.Въпреки,че гори 6,5 на 100.Мисля да я кръстим Димитричка.Щото е яка пичка.
....Сега и едноммомиченце да се роди...вах ....женски татееееееееееееее
FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
И аз се присъединявам , още повече че и аз чакам успешна операция за майка ми в НКУБ -София ( бивша Трета Градска ). Успех , Колега !!!!Sandra написа:И аз стискам палци и искрено се надявам да се оправи човека. Дано всичко премине бързо.VET написа:Колега, стискам палци и се моля баща ти да се съвземе напълно. На всичко останало майната му.Grisha_bravo написа:Във сряда ме съкратиха от работа ..... вчера умрях от скука защото времето не минава .... днеска станах сутринта да пусна една вода
при което чух някво мънкане и влязах във стаята и видях бащаси на земята като и фъфлеше като го вдигах и го изправих забелязах че не му е наред лявата страна ..... и не може да я движи , обадих се на линейка закарахме го в болница , получил е инсулт .......... оперираха го спешно ,хематома е бил много голям и е имало и кръв околу него и то доста ..... операцията мина добре обаче не го сабудиха и няма да го сабудят поне 2 дена защото по време на операцията е вдигнал огромно кръвно 300 на 180 трудно са му го свалили и за това сега още не го сабуждат и е на изкуствено дишане защото е много опасно да го сабудят и да му махнат дренажите ...... явно е късмет дето ме съкратиха и съм бил в нас и съм го намерил навреме защото и майками беше на работа ...............FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Благодаря колеги
успех и на тебе колега ,дано всичко мине нормално
ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!
Коментар
-
Е как да не се похваля с това :http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...83975:mrgeeen:F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
Еее, аз забравих да ви се похваля/оплача.Онзи ден за малко да сефтосам Капата... проклетия ми ляв мигач не винаги се самоизключва, на всичко отгоре релето е безшумно. Останал е да мига от предното кръстовище, и един юнак като видял мигача, решил да тръгва с мене (макар че пак трябва да ме чака де, аз съм на път с предимство). Ама тръгна, и аз тествах успешно АБС-а в завой (завих волана на ляво за да имам повече спирачен път а и да не го ударя челно). Разминахме се де... ама бях на косъм. Щеше да му иде Омегата на човека, че щеше и акт да отнесе.
Коментар
-
Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
http://www.sonyericsson.com/cws/prod...-v?cc=gb&lc=en За първи път изневерих на любимата ми Motorola. Имал съм 4 досега - T191 (на 12+ години, само батерията му е сменена и още си работи), C350, L6 и ROKR E8, и се бях наточил на Defy+. Sony-то обаче ми изпадна супер евтино, а и по принцип е единствената друга марка телефони, на която съм фен и бих си взел. Най-после влязох в групата на "умните" телефони, но засега още гледам Android-a като американец ръчни скорости :D
Коментар
-
И аз така , след Т180 и 6 години с L7 се насочих отново към Моторола смартфон , но за първите им такива нямаше добри впечатления и ми изпадна хубава оферта за друга маркаdikanio написа:За първи път изневерих на любимата ми Motorola. Имал съм 4 досега - T191 (на 12+ години, само батерията му е сменена и още си работи), C350, L6 и ROKR E8, и се бях наточил на Defy+. Sony-то обаче ми изпадна супер евтино, а и по принцип е единствената друга марка телефони, на която съм фен и бих си взел. Най-после влязох в групата на "умните" телефони, но засега още гледам Android-a като американец ръчни скорости :D
Оплаквам се , вместо да уча за изпити и да пиша курсови работи , в главата ми само коли и какички Yellow_Flash_Colorz_PDT_01
Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
Да се похваля: Вчера отскочих до Русе и се видях ме с Ici в неговата бърлога
Много се зарадвах на двата турбо звяра пред гаража и другите два в гаража
Оплакване: много камикадзета имаше по пътя, на няколко пъти да стане кашкавал
друго си е да пътуваш с кола 4*4 и 220 коня
now. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
Коментар
-
В ДЗИ. Тази година я оцениха на 3000лв. При еднократно плащане с отстъпките застраховката излезе 204лв. Интересно, миналата година я оцениха на 3400 и пак платих 204лв, сигурно това е минимума на вноската :D. Но тази година не взеха 25лв за стикеритеDido_Lyubenov написа:Къде, и на колко я оцениха, ако не е тайна ?wazmo написа:Днес си направих Каското на Мареата :D Бях приятно изненадан, че вече не слагат стикери. Спестиха ми някой лев
FIAT Marea ex
FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
Alfa Romeo 147 1.9 JTDm
Коментар
Реклама
Collapse

Това щях да да се оплаквам и аз.
Коментар