Хвалене, Оплакване: Това, че заседнахме в 16:30ч на масата не ми се отразява добре...1 шише ракия и доста вино вече артиса...а тепърва има уиски с бадемки и още глезотии...до 21:30 се виждам тотален мат и или в леглото или тука да пиша разни простотии и да философствам
Наздраве
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 4-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Хвалене, Оплакване: Това, че заседнахме в 16:30ч на масата не ми се отразява добре...1 шише ракия и доста вино вече артиса...а тепърва има уиски с бадемки и още глезотии...до 21:30 се виждам тотален мат и или в леглото или тука да пиша разни простотии и да философствам Mr. Green Mr. Green Наздраве WinkДа ти пратя малко от моите бели стимуланти,гаранция 24 часа на линия.
Аз от два дена съм нонстоп на линия.
Коментар
-
Брей аз май най-много пиша в тази тема
Хвалене: Днес разглобих цялата шофьорска врата, извадих механизма за отключване/заключване, всички жила и т.н. Намерих проблема със замръзването и засега е отстранен. Междувременно докато сглобявах всичко ми замръзна пасажерската врата, а шофьорската се отваря и затваря с лекота все едно е нова.Оплакване: Ръцете ми са сини от студа и целите в рани...Хвалене: Пак ще засядаме на масата след малко!
Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
Оплакване - вчера толкоз клиенти минаха през мен, че не си чувствах краката.
Ся да не си помислите нещо...
Оплакване - фирменото коледно парти мина под знака на противоречиви чувства. Забравих там една чанта, която не се намери, а ми беше важна.Оплакване - колегите ми са дяволски изчадия - от 5 дни само ме тъпчат с шоколад, толкова много ям, а съм отслабнала поне с 3-4кг. Оплакване - днес отидох с 1.30мин. по-рано на работа!! Ама който не си гледа графика - после уплътнява времето с тренировки на бягаща пътека и велоергометър!
... и 30мин.по-късно едната колежка ми подари шоколад за Коледа!! Какво безочие!!!
Оплакване - не мога да заспя.За хвалене - няма.
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Оплакване: Седмицата изобщо не започна добре още от малките часове на първия и ден. Какво ли ме очаква още до края и? Направо не смея да си помисля, защото ме побиват тръпки.Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
...и пак ще изчезне.avvasilev написа:Хвалба:Ирка най-накрая се появи.
Оплакване - предателства, предателства ...на всеки ъгъл. През 2-3 дни разбирам за някое ново. Винаги съм казвала,че всеки заслужава съдбата си...явно моята ми е приготвила това....и ще си нося кръста.
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Да похваля: Службите, които чистят пътищата. Последните няколко дни пропътувах 1300 км насам-натам. Може би за пръв път ми се случва, пътят да е изчистен навсякъде както трябва. В ранните часове на 23.12 тръгнах от Ямбол в посока Солун. Цялата магистрала Тракия (от началото й до Ихтиман) беше перфектно изчистена от снега. По пътя Ихтиман - Самоков - Дупница беше минал снегорин и беше добре опесъчено. От Дупница надолу по Е79 си беше сух или на места мокър асфалт. Още по-добре беше пътя на обратно днес. Единствено от Чирпан насам карах на гъста мъгла, но това си е природно явление...Гъста, гъста...карах с 80-90.Хвалба: Днес си направихме и малка екскурзия на връщане - минахме покрай Рупите, отидохме на храма, съграден от Ванга. От там минахме през Рилския манастир, където последно съм ходил като ученик. Леко ни стреснаха цените там, ама... 4 лв за паркинг, 8 лв вход на човек за музея... Малко пресилено ми се струва за нашия стандарт. Но пък Българска светиня е, заслужава да се види.
Коментар
Реклама
Collapse

Краката отичат, като се държат дълго време вдигнати! 

Коментар