Емоооо, напомням ти за кабела!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Аз затова питах кога ще пътуваш ... сега не знам ... не ми се ще да правим селски изпълнения по пътищата, а в Калояново била заета пистата ... освен да ходим да се примолим ... за 15 мин. съм те отряскал два пъти и сме готови (това не звучи както трябва, май)
I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
Щото Емил е будала, гледа да помогне на всеки [23:46:08] Emzo says: за всичко[23:46:15] Emzo says: а на него никой нищоЕ край дотука бях, на когото, квото съм обещал до днешна дата и после всеки да го духа.-------Т’ва го пиша 101% трезвен и едва ли някой ще го разбере.Дейба и шибания ден, добре че остават 11 мин, дано утрешния да е по-читав.F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
Ако само за Ланчите важи, може ... ама ако сичката нафта ще я направят 10 лв. ... аз ти се извинявам от негово имеemzo написа:Да е, днеска е прекрасен за сметка на вчера
В Ланча форума яко дизел хейтъри, пожелавам им на тях 10лв нафтата да стане.Ако ми се извини въпросната персона, ще си махна проклятието 
I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
Тъй тъй 12лв да стане, и камионите да на слънчеви батирии да се движат и да няма сажди и пушаци по прекрасните ни пътища - амин.Емо предлагам на срещата да проповядваме правата вяра на евтините горива
пп най мразим по баир да карам и пред мен натоварен ТИР да пъпли нагоре.
Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Аз го изпреварвам, ти защо караш след него?S_BANKOV написа:пп най мразим по баир да карам и пред мен натоварен ТИР да пъпли нагоре.
Загубих аз силна подкрепа за Старосел ...
Явореее, защо ме оставииии ... сам сред вълци
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар