Ирке, на мен преди година и нещо клиент с детето си към мен се обърна с "Чичко" ... Подивях!
Пък за теб е нормално леличка
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Наиш ко...оназ работа ..може и да станеIrka написа:Да де, ма нал туй казвам, че ме наричат "кака".Много рядко някой да каже "леля" и после бързо се поправя.П.С. Ша ода да си легам. Лека и мека.
Дето ти говорих за нея преди няколко дни. Днес пак ходих там на онуй място! Другата седмица в сряда ще знам!Пък за онуй място дето щяха да ме викат, не са ме викали и по-добре. Хваля се, макар и да не е тук темата
Коментар
-
Нали знаеш, че тая работа не е като оная работа?coolboby написа:Наиш ко...оназ работа ..може и да станеIrka написа:Да де, ма нал туй казвам, че ме наричат "кака".Много рядко някой да каже "леля" и после бързо се поправя.П.С. Ша ода да си легам. Лека и мека.
Дето ти говорих за нея преди няколко дни. Днес пак ходих там на онуй място! Другата седмица в сряда ще знам!Пък за онуй място дето щяха да ме викат, не са ме викали и по-добре. Хваля се, макар и да не е тук темата 
Ще стане, само иска малко търпение! Вярвам, че ще ти се получат нещата и стискам палци!
А, добро утро на другите, ако има някой "безработен" да се мота из форума...
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Добро да е! вече второ кафе пия и ми е едно таквоз умряло.Па работа има за целия китайски народ, ама ние нали не си мразим шефа.
Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
Като ти се доработи, легни да си почиваш! :D Какво напрай с касетофона бре?curko написа::D мда, моя си го обичам прекалено много, затова гледам да не пипам нищо служебно
, само кафето. Имам и толкова други неща да свърша...Накой да даде идея как да си преборя мързела...скоро трябва да предавам дипломна работа, а съм още на първа страница, първи ред, първа дума...
Manowar - Татко
Коментар
-
Аз...като никой път - събота, работен ден, всички бачкат, а аз почивааааааааам!curko написа::D Добро утро!, макар и работно
То па една почивка - сума ти неща имам да свърша!Колкото до мързела, Цецко - няма оправия! В това отношение съм същата! Всичко в последния момент.Една презентация имах да пиша - написах я почти цялата, остана ми малко, но само прочетох информацията и сутринта в автобуса, отивайки на работа, като някоя ученичка седях и четох.
Ванга
Коментар
-
:D мда, с мързела оправия няма.Откак се помня съм все така- малко преди последния срок, хайде всичко на юрош. Ама ко да праиш, важното е да се вместим в срока
. Тва с презентациите ми е до болка познато- пращат ме на семинари, хем на хубави места, а аз вместо да си карам кефа там вися в стаята и правя презентации като луд, щото не съм намерил време преди това
Коментар
-
От мързел не се мре, само се тегли.Manowar - Татко
Коментар
-
Мързели, айде стига сте спамили спам-темата ...
За леля Ирка се отнася най-вече ...За докторите да ти кажа ...Един човечец го болял големия пръст на десния крак ... обикалял по доктори и най-накрая стигнал до хирург ... Преглежда го доктора и казва:- Ще трябва да го отрежем!Нашия с наведена глава излиза от кабинета и по коридора го среща друг лекар:- Какво се е случило господине?Защо така сте така отчаян?Нашия човек обяснил и лекаря отговорил:- А бе, мани ги тези хирурзи ... само искат да режат.Ела ... ще ти изпиша едни хапчета, след една седмица пръста ти сам ще падне ...Irka написа:Хвалба/оплакване - тази сутрин кантарът отсече 60.0кг. Още един килограм надолу! Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Като ученичка в гимназията бях толкова!!!Оплакване - тия лекари ...думи нямам! Единият предписва лекарства и казва, че трябва да се пият поне месец-два ( за единия проблем), а другият : -"Ами ...то тия лекарства могат да обострят другия проблем". И ко прайм???I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
Леля ти Ирка почива днес и може да си спамиииииии на воляяяяяяяя!
Ако може някой друг да ми свърши работата...че аз така най-обичам!
Цял живот все някой друг ми върши работата.Тииии, Василев, изгледа ли си филма снощи или се трупяса до Надето?
Ванга
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар