Кви съдилища кви чудеса ми говорите вие бе
. Аз ще страдам от безсъние заради вас. Иначе огледалото струва към 200лв ново(според сайтовете за авточасти), на морга колко е нз. Аз сега се докопах до малко информация от един от другите заподозрени. Та се оказа, че и на него му е пята същата песен , че има свидетели който са го видели как чупи огледалото и могат да го разпознаят. Също така е заплашван с 5 години затвор ако лъже, и следователя е крещял и викал(бе направо на бой е налитал май). Причината да ни крещят на всички е защото сме на по 19год(млади пишлемета със страх от власт имащите). А май от всичките 5-ма само едни се оказва, че ме е посочвал да го правя, а най смешното е, че точно той вървеше 5мин след нас и няма как да е бил свидетел на каквото и да било от нашата група
.Иначе колегата който предложи да пита прокурора, ако него затруднява да пита какво ще става с нас, а аз утре ще искам да си напиша обяснение както другите момчета и евентуално да посоча виновен(а познайте кого, м/ду другото с това момче което ме посочва не сме големи приятели с него
) . Благодаря на всички за помощта, ще ви държа в течение на нещата, а ако се стигне до затвор да ми направите една форумска среща
(на майтап го удрям ама косата ми побеля вече).

Коментар