kosta: Не съм, защото не спадам към рисков контингент. Не мисля, че здрав човек с достатъчно силна имунна система би трябвало да се ваксинира.jenshen73: Различава се по химическата структура и по начина на добиване.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
за промиването на мозъци и 'произвеждането на търсене'
Collapse
X
-
ele написа:kosta: Не съм, защото не спадам към рисков контингент. Не мисля, че здрав човек с достатъчно силна имунна система би трябвало да се ваксинира.jenshen73: Различава се по химическата структура и по начина на добиване.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
bubachko
Todor_Gagovski написа:...Звучи доста цинично да се каже спрете рекламата на ваксината за хепатит.Цинично най вече към заболелите и към тези на които това им предстои.И точно от такива смея да нарека некомпетентни изказвания във форумите са се отказали от ваксинация...
Коментар
-
ele написа:kosta: Не съм, защото не спадам към рисков контингент. Не мисля, че здрав човек с достатъчно силна имунна система би трябвало да се ваксинира.jenshen73: Различава се по химическата структура и по начина на добиване.HONDA I-VTEC
Коментар
-
Бубачко, бъркаш нещата нещо. Рекламирането не пречи, а и затова навремето задължиха телевизиите и изобщо медиите да индикират рекламите като такива. Щото ако ТИ като достатъчно интелегентен човек не можеш да прецениш, че високата ти температура не подлежи на самолечение, а на консулт с доктор - ако ще изобщо да спрат рекламите - това няма да ти помогне. На мен не ми пречи да рекламират нещо, дразни ме "креативността" на колегите ти, като в конкретната Хепатитна реклама. Иначе - преди години се шегувахме, че явно в България най-малко се ползва тоалетна хартия, дамски превръзки и прах за пране щом толкоз много ги рекламират...Steliyan's Life!
Коментар
-
jenshen73 написа:ele написа:kosta: Не съм, защото не спадам към рисков контингент. Не мисля, че здрав човек с достатъчно силна имунна система би трябвало да се ваксинира.jenshen73: Различава се по химическата структура и по начина на добиване.А това, че дадено вещество има една и съща структура, не значи, че химическата формула е една и съща, а начинът на добиване е много по-различен - Преди да пишеш глупости, вземи се информирай по-добре.
Todor_Gagovski: Ще се справи, ще се справи - проблемът не е във вируса, а в съпътстващите усложнения. Ако не разбираш от медицина - мога да ти го обясня, ако разбираш - опресни си знанията.
Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:kosta: Не съм, защото не спадам към рисков контингент. Не мисля, че здрав човек с достатъчно силна имунна система би трябвало да се ваксинира.Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
kosta написа:ele написа:kosta: Не съм, защото не спадам към рисков контингент. Не мисля, че здрав човек с достатъчно силна имунна система би трябвало да се ваксинира.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Елена, в много младите си и зелени години бях захаровар в Държавен Захарен Завод гр. Девня. И да, ВЕЧЕ не се избелва със син камък, а както казах - с една доста по-отровна химия..., но хубаво е, когато човек крепи знанията си на теория, по-хубаво е обаче, когато ги крепи И на практика. Аз практиката я имам, а ти???Steliyan's Life!
Коментар
-
bubachko написа:Todor_Gagovski написа:...Звучи доста цинично да се каже спрете рекламата на ваксината за хепатит.Цинично най вече към заболелите и към тези на които това им предстои.И точно от такива смея да нарека некомпетентни изказвания във форумите са се отказали от ваксинация...HONDA I-VTEC
Коментар
-
Специално за ваксините - мога да ви кажа, че болеста е супер гадна, а ваксината действа! И незнам какво общо има имунната система вируса на Хепатит - ако ти прелеят кръв от човек болен от хепатит B или C - шанса ти да се заразиш ако вече не си преболедувал същия щамп на болестта е около 88%. Ваксината даже и с 3% да увелличава шанса ти да не се заразиш - струва си! Специално тази реклама според мен няма главно за цел да продаде продукт, а да информира!Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP
Коментар
-
Todor_Gagovski: Аз не говоря за задължителните ваксини за деца, а за тези по желание за възрастните - мисля, че разликата е огромна, и най-вече защото последната е тази, за която колегата спомена по-рано в тази тема.jenshen73: Щом казваш, ти всичко знаеш и аз ти се доверявам напълно.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Еле уважавам мненията ти , те често съвпадат с моите. Но сега просто немога да се съглася.Ваксините за хепатит за деца и за възрастни са еднакви .Начина им на действие предполагам знаеш какви са.Разлика може да има само в дозировката и в производителя.Но като действие и очаквани резултати са еднакви.Смея да твърдя от опит е че задължителната ваксина слагана на моя син през 96г има доста повече странични действия от тази слагана 2009 по желание( като рискова група) от съпругата ми.Така че ваксините за хепатит са доста по изчистени от по старите.И всякакви изявления от рода на - здравни експерименти са меко казано смешни.HONDA I-VTEC
Коментар
-
Todor_Gagovski написа:Еле уважавам мненията ти , те често съвпадат с моите. Но сега просто немога да се съглася.Ваксините за хепатит за деца и за възрастни са еднакви .Начина им на действие предполагам знаеш какви са.Разлика може да има само в дозировката и в производителя.Но като действие и очаквани резултати са еднакви.Смея да твърдя от опит е че задължителната ваксина слагана на моя син през 96г има доста повече странични действия от тази слагана 2009 по желание( като рискова група) от съпругата ми.Така че ваксините за хепатит са доста по изчистени от по старите.И всякакви изявления от рода на - здравни експерименти са меко казано смешни.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар