Здравейте, колеги!Искамда се изфукам с тая малка красавица. На баща ми е, но реално аз ще се гламотя с нея и разбира се не без вашата ценна помощ!Колата е с двигател:188А5.000 /М2 - 1.2 16V; 80кс / и до колкото разбрах е идентичен с този монтиран на Браво. За това не съм особенно сигурен.Версията и е: V2 / LS с климатик / празен, но с включващ компресор/, хидравлика, ел огледала /потрошени и трябва да се възстановят/. Произведена е на 19.12.2000 година. Общо взето на вид е адски запазена, вероятно е много добре отремонтирана в България.
Първото, което открихме като проблем е неработещ и напълно отворил термостат, като за тази кола цената му е около 20 лв. Ще го сменим и дано падне разхода, защото това пък е второто и основно ,което смущава баща ми. По негови изчисления и наблюдения, за две седмици е установил около 10/100 или по-малко!!! Колата се кара с бензин, за сега.С това е свързан и въпросът ми. Дали е възможно монтаж на газ на този двигател, каква газова може да се монтира?Пускам само една снимка, като се надявам в най-скоро време да и се направи подобаваща фотосесия от Airfan!
Моите първи наблюдения са, че има невероятна возия ... просто се изумих, няма павета, няма неравности! Много е пъргава и маневрена.п.п. и разбира се очаквам много и положителни отзиви

Коментар