От скоро имам блутут gps за моя iPhone 2G и пада голямо забавление. За навигацията използвам iGO но в него не намирам или няма опция за трип компютър. Ако някой е наясно, може ли да удари едно рамо как ако може да стане това от iGO, или да препоръча някоя добра програмка която да показва време за трипа, средна/максимална скорост иевентуално да може да траква и след това даложи трипа по гуглемапс например... Пробвах досега Trails, но не дава максимална скорост иначе е чудесна, а доста дуги искат май iOS 4 и нагоре...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Трип приложение за iPhone с os 3.1.3
Collapse
X
-
Етикети: –
-
Качи си TomTom - аз съм по-доволен от него.Мисля че там имаше трип компютър.По принцип и АйГо има трип - зависи коя версия е приложението. На ГПС устройството ми съм качил АйГо Примо - та има всичко. За Айфон май я няма тази весия.Аз също доста се бях заиграл с айфона и навигацията - тествах, пробвах - голям кеф. После си купих нормално GPS устройство - телефона много грее и се притеснявам за него, а освен това често говоря и се получи -ни това, ни онова....Не че съм махнал навигационните програми от айфона де
Ако потрябват - само ги пускам... Ако си нося външния модул де.Плати ли лиценз за RoqyBT или ползваш кракната версия - аз си платих миналата година няколко евра.
Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
-
bubachko
За роки ползвам една кракната, защото с картата ми не могат да се плащат разни неща, но вчера е излязъл ъпдейт и скоро мисля да взема и лиценза... 8 евра е. Ама за iGO не мисля, не ми се дават близо 100 долара за него, по-добре да си взема истински GPS дет казваш, а и като сметна колко много пътувам... няма смисъл за сега
Много шашава машинка, сега ще кача пак томтом да видя, ама много дървен интерфейс имаше помня миналия път...
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар