Princo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук? 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Ти да не си мислеше че Реал имат шансове като гости.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
-
Аз си мисля че такъв гол и български съдия няма да го отмени,вместо авантаж,той свири фал в нападение-смешна работаdikanio написа:С такова съдийство, Реал няма шанс дори в Сливен, Севлиево или Каварна, камо ли в Барселона :D
Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
-
Не мисля, че съдиите са виновни на Реал когато играят срещу Барса.Просто няма как по друг начин да отнемат топката, без да извършат нарушение.dikanio написа:С такова съдийство, Реал няма шанс дори в Сливен, Севлиево или Каварна, камо ли в Барселона :DAктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Имено,аз те това се чудя.Барса ги попиляха тази година тези балетисти,тук няколко човека се надпреварват да ми натякват че ако някой си Пепе играел и нямало да бъде така.Големия футболист,ами те Реал са само за реклама,манекени от всекъде.Още много ще има да духат супата след Барса.Stefanaki написа:Не мисля, че съдиите са виновни на Реал когато играят срещу Барса.Просто няма как по друг начин да отнемат топката, без да извършат нарушение.dikanio написа:С такова съдийство, Реал няма шанс дори в Сливен, Севлиево или Каварна, камо ли в Барселона :D
Коментар
-
хахахахахахахахах я си направи равносметка бе приятелю,за последните 4 мача-по една победа и 2 равни,и само един гол повече за Барса,тва ли е разсипванетоnai7 написа:Имено,аз те това се чудя.Барса ги попиляха тази година тези балетисти,тук няколко човека се надпреварват да ми натякват че ако някой си Пепе играел и нямало да бъде така.Големия футболист,ами те Реал са само за реклама,манекени от всекъде.Още много ще има да духат супата след Барса.Stefanaki написа:Не мисля, че съдиите са виновни на Реал когато играят срещу Барса.Просто няма как по друг начин да отнемат топката, без да извършат нарушение.dikanio написа:С такова съдийство, Реал няма шанс дори в Сливен, Севлиево или Каварна, камо ли в Барселона :DFiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
-
-
Реал като винаги накупиха супер много звезди, но те като не са сработени и мислят само за кинтите ,а не за отбора и е нормално да не могат да победят Барса. Все пак 80% от играчите на Барса са от школата на отбора и играят цял живот заедно. И с вързани очи ще си подават топката така.nai7 написа:Имено,аз те това се чудя.Барса ги попиляха тази година тези балетисти,тук няколко човека се надпреварват да ми натякват че ако някой си Пепе играел и нямало да бъде така.Големия футболист,ами те Реал са само за реклама,манекени от всекъде.Още много ще има да духат супата след Барса.Stefanaki написа:Не мисля, че съдиите са виновни на Реал когато играят срещу Барса.Просто няма как по друг начин да отнемат топката, без да извършат нарушение.dikanio написа:С такова съдийство, Реал няма шанс дори в Сливен, Севлиево или Каварна, камо ли в Барселона :DВиж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
Абе, толкова много ги надиграли, но се получи, както прогнозирах, че Барса ще вземат най-много победа от четирите мача. А изгонването не знам дали е повлияло, но 0-0 в Мадрид и 1-2 в Барселона, или в най-лошия случай 1-1, кво праим? Всичко си беше нарисувано, както Моуриньо го беше измислил, но чернодрешковците се намесиха...Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
Хм...Аз бих казал, че не се намесиха подобаващо. В противен случай не зная какво би рисувал Моуриньо без Карвальо, Алонсо и Адебайор (те можеше да бъдат изгонени до 60 минута на реванша).sugarboy написа:Всичко си беше нарисувано, както Моуриньо го беше измислил, но чернодрешковците се намесиха...Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Развоя на двубоя беше предрешен още в първия мач, така че какво е можело да стане, е без значение. Генерално, Барселона бяха подпрени, без да имат нужда от това, като за претенциите им за най-голям отбор, а с поведението си Дани Алвеш, въпреки и да не е испанец, Педро и компания, върнаха спомените за най-отблъскващото лице на испанския футбол отпреди повече от 20 години, когато наблягаха на театралното изкуство. Последните 10 минути снощи футбол не се игра, а домакините само се търкаляха по терена.Stefanaki написа:Хм...Аз бих казал, че не се намесиха подобаващо. В противен случай не зная какво би рисувал Моуриньо без Карвальо, Алонсо и Адебайор (те можеше да бъдат изгонени до 60 минута на реванша).sugarboy написа:Всичко си беше нарисувано, както Моуриньо го беше измислил, но чернодрешковците се намесиха...Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар