Гара Левски (пази багажа)...Гара Дембеле (пази си чашата)...Открийте трите разлики
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук? 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Humppa -
За какво? За обслужване на пътникопоток и брой влакове на час? Тоя е номер 9017 по RAL, какво го пробутвате... Значи Левски съм ги признал в едно - взимат някой "обещаващ" талант, пускат го да вкара 20 гола на Сливен, Калиакра, Медуза, и Глиган Грудово, продават го за 4 000 000 на Рен, след 6 месеца си го купуват обратно за 250 000...Krasi1914 написа:Какъв спас делеф бе?... Гарата има 3 папки сертификати.... за качество.
Коментар
-
E вари го , печи го , пържи го.... статистиката му за този сезон го показва.От този по-голям сертификат здраве му кажи.Krasi1914 написа:Какъв спас делеф бе?... Гарата има 3 папки сертификати.... за качество.681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!
7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"
Коментар
-
Ти пък чак почна да си коментираш собствените мнение лиKrasi1914 написа:E вари го , печи го , пържи го.... статистиката му за този сезон го показва.От този по-голям сертификат здраве му кажи.Krasi1914 написа:Какъв спас делеф бе?... Гарата има 3 папки сертификати.... за качество.
за пореден път да ти го кажем свали си сините очилца
Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
ей тва е - човека сам пита - после сам си и отговаря...Krasi1914 написа:E вари го , печи го , пържи го.... статистиката му за този сезон го показва.От този по-голям сертификат здраве му кажи.Krasi1914 написа:Какъв спас делеф бе?... Гарата има 3 папки сертификати.... за качество.
Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Те повечето фенове на този отбор са така,май са го прихванали от Бай ти Ганя.donnna написа:ей тва е - човека сам пита - после сам си и отговаря...Krasi1914 написа:E вари го , печи го , пържи го.... статистиката му за този сезон го показва.От този по-голям сертификат здраве му кажи.Krasi1914 написа:Какъв спас делеф бе?... Гарата има 3 папки сертификати.... за качество.

Коментар
-
Е не мен ми се вижда малко невероятно Реал да се класира за финала, но като го знам Моуриньо на какво е способен нищо чудно да се получи доста интересен мач.dikanio написа:Аз си мисля направо за класиране на Реал. Не съм за нито един от двата отбора, просто се опитвам да отгатна какво са ни приготвили букмейкърите :DВиж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар