Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Национално преброяване 02.2011

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Един въпрос, свързан със самото преброяване - След като попълня моите данни и тези на майка ми, като друго лице в нашия апартамент, трябва ли тя отделно да попълва нова анкетна карта за нея лично? А и не мога да си намеря квартала, изброени са само крайните квартали! Избирам област София, община - Столична и на населено място не мога да си избера квартала! Има ли и други с подобен проблем? Оправих се - избира си гр. София и после излизат районите!
    Fiat Punto 1.7 TD

Коментар

Национално преброяване 02.2011

Три пъти се броихме , все трима излазяме.....
      FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
      FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

tzetzo_slavista написа:
        Избирам област София, община - Столична и на населено място не мога да си избера квартала! Има ли и други с подобен проблем?
        Естествено ,че не можеш да си въведеш квартала пише си РАЙОН...аз съм в Дружба и съм въвел ИСКЪР

Коментар

Тоест и майка ми ли трябва да се регистрира в интернет?
          Fiat Punto 1.7 TD

Коментар

Не би трябвало щом си я броил ти веднъж с нейните данни.
            Фиат Крома 1.9 16v+
            Фиат Браво 1.6 16v
            Фиат Мареа 1.6 16v

Коментар

На мен ми е чудно що си чакате паролата на e-mail, след като след регистрация тя (паролата) се изписва на самият сайт...???
              Alfa 159 SW 2.4 Ti
              Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
              "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Май има проблем със това преброяване по нета,от полвин час се мъча да им отворя страницата.Някой има ли същия проблем?

Коментар

Ако цъкаш линка от първата страница, има добавена накрая една излишна точка в адреса!
                  Fiat Punto 1.7 TD

Коментар

Преброихме се никакви проблеми със сайта.
                    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

gamma написа:
                      На мен ми е чудно що си чакате паролата на e-mail, след като след регистрация тя (паролата) се изписва на самият сайт...???
                      Направиха го така след като хората спряха да получават мейлите.
                      Brava 1.6 16V 103hp

Коментар

Преди малко преброих комшиите у тях на ракийка.Изключително лесно и бързо.Никакъв проблем. Отне ни 5 минути.След малко ще преброя и нас.
                        FIAT Bravo HGT / ex Lancia Delta HPE

Коментар

Ха, честито първо мнение на брадъра (tamburko) И ние се преброихме днес без проблеми.

Коментар

Е са се преброихме и нашето хралупа Ей, голям майтап, особено с броенето на детето, което е на 3 годинки... Най- много се смяхме на въпросите за основните му доходи и за вероизповеданието му към което се самоопределя...

Коментар

tzetzo_slavista написа:
                              Тоест и майка ми ли трябва да се регистрира в интернет?
                              Регистрира се домакинство. Ако си въвел данните и на майка ти, то тя няма нужда да се регистрира допълнително.
                              Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Яз съм гОтов

Коментар

Working...
                                X