Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Национално преброяване 02.2011

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз чакам за парола от 48 минути... Извинявайте, ама ако за този сайт и система са дали 8 милиона...
    "Без сърца, сме просто машини"
    Toyota Prius 1.5 Hybrid
    EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Алелуя! След два часа паролата ми дойде!
      Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

"Резултатите от Преброяването служат на широк кръг от специалисти във и извън управлението, които в своята дейност се нуждаят от богата и точна демографска и социална информация за вземане на оптимални управленски решения."Гледайте какво нещо е частни фирми да организират преброяване на населението с държавни пари "Специалистите" извън управлението дали ли са "клетва" за запазване на личната информация?А защо не ни плащат за това преброяване, че даваме толкова много лична информация, която ще бъде продавана за хиляди левове на тези специалисти?Малко комерсиално ми се струва това преброяване...
        Toyota Prius 1.5 Hybrid
        EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Абе отваря се ама чакам за парола 2 часа и нема никой
          Bravo 1.2 16v
          Lancia Dedra 1.8 16v
          Suzuki GSXR250R

Коментар

Грешката е моя - отваря се. Но при регистрацията пише, че предоставените данни не се съхраняват, а след като попълня формата и натисна "регистрация", ми изписва, че моите данни са успешно съхранени! Готино!
            Fiat Punto 1.7 TD

Коментар

Ей и на мен пратиха парола! Регистрирах се в 11:00 а дойде сега в 13:25. Странното е, че на изпратеният от тях имейл пише час 11:10. Има някакво забавяне ама от къде идва никой незнае Досега четох въпростите... Отвратително малоумни са! Няма да ги попълвам пък нека ме глобят!
              Toyota Prius 1.5 Hybrid

Коментар

Естествено не са очаквали такова натоварване и нататък е ясно...Имало 80000 посещения от сутринта да обед
                Marea Weekend HLX Jtd 110

oO(_)____////____(_)Oo

Коментар

Не съм се пробвал още да се преброявам, защото от опит съм разбрал, че в първите часове на такива кампании ВИНАГИ има сривове. Но щом регистрацията става с и-мейл адрес, то причина за забавянето при получаване на код и парола за достъп може да са и съответните мейл сървъри, а не непременно сървърите или софтуера на НСИ.
                  Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

snake написа:
                    Не съм се пробвал още да се преброявам, но нали регистрацията става с и-мейл адрес. Следователно причина за забавянето при получаване на код и парола за достъп може да са и съответните мейл сървъри, а не непременно сървърите или софтуера на НСИ.
                    Това е причината, която и те /НСИ/ изтъкват. Моята парола дойде след около 2 часа. Само не знам колко ще ми отнеме попълването на анкетната карта. Доста информация трябва да посъбера преди да се захвана с попълването - то не бяха площи, то не бяха години, пък да не говорим, че официално аз и съпругата ми живеем на различни и постоянни и настоящи адреси /тя не си е сменила личната карта и съответно адресната регистрация/.
                    Peugeot 301
                    Punto 1.9 JTD - на жената

Коментар

Не знам как над 20 000 души са се преброили... сигурно заради това си чакам паролата вече 4 часа.
                      Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

преброих се и аз, но си чаках паролата около 5 часа системата работи перфетно!
                        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                        Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Разгеле, получих я преди малко, но сега имам по-важни задачи
                          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

да де, и аз я получих. След като издиря името на улицата и номера, мога да започна да се преброявам.
                            Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Абе само не мен ли ми е пуснало паролата още при регистрацията?
                              --Старата ръжда любов не хваща!--
                              156 sportwagon 1,9 jtd 115
                              ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Е, то и на мен ми я пусна веднага, но аз се регистрирах малко след полунощ, а днес на обед тръгнах да регистрирам и родителите ми - греда, влязох във форума, информирах се, че има забавяне, легнах да се наспя следобед и сега, по живо, по здраво, ги преброих и тях за двайсетина минути :D
                                Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Working...
                                X