"Резултатите от Преброяването служат на широк кръг от специалисти във и извън управлението, които в своята дейност се нуждаят от богата и точна демографска и социална информация за вземане на оптимални управленски решения."Гледайте какво нещо е частни фирми да организират преброяване на населението с държавни пари "Специалистите" извън управлението дали ли са "клетва" за запазване на личната информация?А защо не ни плащат за това преброяване, че даваме толкова много лична информация, която ще бъде продавана за хиляди левове на тези специалисти?Малко комерсиално ми се струва това преброяване...
"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Грешката е моя - отваря се. Но при регистрацията пише, че предоставените данни не се съхраняват, а след като попълня формата и натисна "регистрация", ми изписва, че моите данни са успешно съхранени! Готино!
Ей и на мен пратиха парола! Регистрирах се в 11:00 а дойде сега в 13:25. Странното е, че на изпратеният от тях имейл пише час 11:10. Има някакво забавяне ама от къде идва никой незнае Досега четох въпростите... Отвратително малоумни са! Няма да ги попълвам пък нека ме глобят!
"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Не съм се пробвал още да се преброявам, защото от опит съм разбрал, че в първите часове на такива кампании ВИНАГИ има сривове. Но щом регистрацията става с и-мейл адрес, то причина за забавянето при получаване на код и парола за достъп може да са и съответните мейл сървъри, а не непременно сървърите или софтуера на НСИ.
Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Не съм се пробвал още да се преброявам, но нали регистрацията става с и-мейл адрес. Следователно причина за забавянето при получаване на код и парола за достъп може да са и съответните мейл сървъри, а не непременно сървърите или софтуера на НСИ.
Това е причината, която и те /НСИ/ изтъкват. Моята парола дойде след около 2 часа. Само не знам колко ще ми отнеме попълването на анкетната карта. Доста информация трябва да посъбера преди да се захвана с попълването - то не бяха площи, то не бяха години, пък да не говорим, че официално аз и съпругата ми живеем на различни и постоянни и настоящи адреси /тя не си е сменила личната карта и съответно адресната регистрация/.
преброих се и аз, но си чаках паролата около 5 часа системата работи перфетно!
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Е, то и на мен ми я пусна веднага, но аз се регистрирах малко след полунощ, а днес на обед тръгнах да регистрирам и родителите ми - греда, влязох във форума, информирах се, че има забавяне, легнах да се наспя следобед и сега, по живо, по здраво, ги преброих и тях за двайсетина минути :D
Коментар