Vladim написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ПРЕМАХВАНЕ НА ВИНЕТКИ
Collapse
X
-
ЕТО го моето туулче.Разбира се, като смъквам, нямам за цел да запазвам винетката и съчетавам натиска с движение в страни, а не директно, перпендикулярно да стържа по стъклото. Не драскам, а режа винетката..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
-
Кои останалите? Yellow_Flash_Colorz_PDT_07.:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Eми за разлика от теб,ние простите люде сами си сваляме винетките и е доста възможно да си повредим стъклата при свалянето,за туй обсъждаме тука разни начини на сваляне ...ele написа:Ако свалянето на една винетка е толкова сложен процес... не ми се мисли как се справяте с останалите задачи. Напишете и едно ръководство, че да има от какво да се учи следващото поколение.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic
+ Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift.
- Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Ele, сега си ни паднала, така че те емваме. Написал съм ръководство как се разкопчава сутиен с една ръка. Свалянето на винетка е малко по лесно. Yellow_Flash_Colorz_PDT_06.:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
bubachko
То па големата философия за сутиена... ама я кажи, това за нормална закопчалка (секретни кукички) или тип цветенце дето 2 пластини влизат една в друга (като на бански например)? Защото има различно движение на прустите при дватаMalone написа:Ele, сега си ни паднала, така че те емваме. Написал съм ръководство как се разкопчава сутиен с една ръка. Свалянето на винетка е малко по лесно. Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
А по темата - дърпаш колкот може, а каквото лепило остане се "тапка" с вече свалените парчета от винетката... и лепилото просто от стъклото си полепва по тях
Коментар
-
Като остане лепило аз го минавам с един парцал, напоен със спирт и всичко се изчистваfreeedom написа:Моята с нокти я чекнах ама остана лепило по стъклото
Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
Humppa
Re: ПРЕМАХВАНЕ НА ВИНЕТКИ
Недей така, освен ако не искаш да си купуваш нова печка. За стъклокерамики само обезмаслител и търкане!!!nikvik написа:ЖЕНАТА КАЗА ЧЕ ЩЕ Я ПОЛЗВА ЗА КЕРАМИЧНИЯ КОТЛОН !!!!
Коментар
Реклама
Collapse

Е па ние да не сме камили, че да плюмчим толкова много за тези нови винетки
Коментар