Съгласен съм колега за многото винетки...виждал съм и с повече от тая на снимката, мен лично ме дразни 1, камоли толкова много...Проблемът с номерата наистина идва от това, че късно се сетиха да го въведат...ма то това се мисли на време.Просто щяха да изглеждат по-малко хаотични, ако си бяха затраяли и бяха въвели вписването от догодина, като го съобщят отсега...даже щяха да изглеждат и перспективни
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
400 лв. глоба за стара винетка на стъклото
Collapse
X
-
Нали сме чеда на юнашко племе , което предпочита 15 минути да ти обяснява колко е трудно да свърши една работа , която иначе ще отнеме 5 минути....
Визирам махането на старите стикери , де ...
FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
те именно затова са в различен цвят годишните винетки всяка година- синичку, зиленичку, ооооооооооранженичку - щото като знам колко са ЕнтЕлЕгЕнтнЕ контролните органи....vi4444o написа:Преставете си че ви спре КАТ-аджия и вие имате 20 неразлепени винетки на предното стъкло , колко време ще му трябва да види актуалната винетка?Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Еми те го съобщиха миналата година, а не тази.Или на българина са му нужни две години да осмисли факта, че трябва да си напише номера на колата на винетката?И да му се напишат четири страници упътване как се пишат цифри и букви с химикал?curko написа:Просто щяха да изглеждат по-малко хаотични, ако си бяха затраяли и бяха въвели вписването от догодина, като го съобщят отсега...даже щяха да изглеждат и перспективни
.:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Абе да ви кажа, като гледам правописа във форума ... доста хора има какво да научат от полицаите на пътя.Последните изглеждат доста по-интелигентни в сравнение с някои от колегите тук..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
имах на идея, че го съобщиха за тазгодишните, можеха да го направят за следващите-2012.А иначе наистина не виждам какво може да пречи писането на един номер-нито е нещо трудно, нито е кой знае каква хамалогия.На мен лично не ми коства повече време слагането на новата винетка с номер от времето за слагане на мин.годишната...Malone написа:Еми те го съобщиха миналата година, а не тази.curko написа:Просто щяха да изглеждат по-малко хаотични, ако си бяха затраяли и бяха въвели вписването от догодина, като го съобщят отсега...даже щяха да изглеждат и перспективни
Коментар
-
ц, нсъ убиждъм....само аз и майка ми знаем колко съм проЗ, ама тя си трае жинатъ...Malone написа:Абе да ви кажа, като гледам правописа във форума ... доста хора има какво да научат от полицаите на пътя.Последните изглеждат доста по-интелигентни в сравнение с някои от колегите тук.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
То ти си песен. Други Очастници имах В предвиТ.Виж там, където си "мерят конете", за какво става дума ...Като чета там, имам чувството, че съм в мозамбикски форум, който съм превел с Google транслатора..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Пращай в ,, Бисери’’ - те . Какво ме караш да ровяMalone написа:То ти си песен. Други Очастници имах В предвиТ.Виж там, където си "мерят конете", за какво става дума ...
FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Ам, че то само по себе си "меренето на конете" ясно говори за посетителите на тая тема...е, не липсват изключения :Dп.п.-никой от посетителите на темата за конете да не се чувства обиден :DMalone написа:То ти си песен. Други Очастници имах В предвиТ.Виж там, където си "мерят конете", за какво става дума ...Като чета там, имам чувството, че съм в мозамбикски форум, който съм превел с Google транслатора.
Коментар
-
Като оставим въпроса дали трябва да се махнат стикерите или не, защо пък първопричината трябва да е удобството на куката дето спира всеки втори без каквато и да е причина, и губи времето на хората дори и да не са извършили нарушение.......оня ден ме спират едни, до тях някакви анкетьори с ориндж жилетки - спрете вика да ви зададът няколко въпроса тия каки.......баси наглоста - полицията ме спира безпричинно, за да мое някакви да ме питат накъде съм отивал, откъде съм идвал и как съм пътувал......и да трябва да се кахърим че на тия щяло да им е дискомфортно да гледат.....баси......vi4444o написа:а пък и идеята е че многото стикери затрудняват контролните органи. Преставете си че ви спре КАТ-аджия и вие имате 20 неразлепени винетки на предното стъкло , колко време ще му трябва да види актуалната винетка?Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
Малоне , направо ме уби!Malone написа:То ти си песен. Други Очастници имах В предвиТ.Виж там, където си "мерят конете", за какво става дума ...Като чета там, имам чувството, че съм в мозамбикски форум, който съм превел с Google транслатора.
Fiat Punto 1.1 55 к.с. LPG '96 EX
Alfa Romeo 146 1.9 JTD '99
Fiat Croma II 1.9 M-Jet 8V
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар