http://www.pariteni.bg/?tid=40&oid=37461Имаш два автомобила от които винаги само единия се нуждае от винетка обаче трябва да е негова персонална с рег.номер.По-същата логика всички превозни средства трябва да имат ГО независимо ,че си стоят регистрирани ,но не движещи се.Да вкарат въпросната винетка в данъка щом ще е така и край.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Няма промени в цените на винетките
Collapse
X
-
еййййбългарина както винаги е много хитърми който има две коли ще си купи две винетки, а ако иска после и двете заедно да ги кара...да си ги дърпа с теглич, абе изобщо както искамного сме хитри, ама после да ревем сме първи...сега ще почнат обясненията за дупкитена който не му харесва - да си продава колата и с градския
Коментар
-
Sev написа:еййййбългарина както винаги е много хитърми който има две коли ще си купи две винетки, а ако иска после и двете заедно да ги кара...да си ги дърпа с теглич, абе изобщо както искамного сме хитри, ама после да ревем сме първи...сега ще почнат обясненията за дупкитена който не му харесва - да си продава колата и с градскияFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Винетката е такса за използване на републиканската пътна мрежа, нали? За града - аз си плащам местен данък, за това че имам автомобил. Всъщност темата е за това, че цените не се променят, или за това, че има поле за рег. номер? Или за двете неща? Не знам какво се моткат, ами не въведат разпознаване по рег. номер, и моментално компютърът казва дали колата има ГО, технически, винетка, дали е с платен местен данък, дали е сменила маслото и дали не и се потят стъклата.
Коментар
-
Tова е добра идея с номера и мисля че трябва да отпадне залепването на стъклото. Като има номера на колата защо трябва да се лепи?В Румъния така се пишеше номера на винетката и се чудех защо и тук не е така , но се сетихаhttp://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
Tornado написа:Sev написа:еййййбългарина както винаги е много хитърми който има две коли ще си купи две винетки, а ако иска после и двете заедно да ги кара...да си ги дърпа с теглич, абе изобщо както искамного сме хитри, ама после да ревем сме първи...сега ще почнат обясненията за дупкитена който не му харесва - да си продава колата и с градския
Коментар
-
Humppa
-
Няма промени в цените на винетките
Нашите евробратя отвъд Дунав май най-напредничави излязоха в целия ЕС . Никаква винетка не се лепи вече по стъклата .Че то предното стъкло май е за гледане , а по него искат да кичим какво ли не .Ето ви една румънска винетка . Отрязък и касов бон .FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар