118
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моля за помощ в фото-конкурс
Collapse
X
-
Мина, в описанието на снимките си объркала "яйцето" с "корнишона" (краставичката, The gherkin).Онова по-острото, от страната на крепостта Тауър е корнишона, а по сплесканото, от другата страна на реката е "яйцето", или както е по-популярно в Лондон, и сам бившият кмет го е нарекъл - "мъдото", всъщност - кметството на Лондон.
Коментар
-
И все пак - къде е смисълът ?За какво е този конкурс ?За да се даде награда ?За да се спечели ?Кой да спечели - този с най-добрите снимки или този който си е пуснал тема за помощ в най- много форуми?Къде е изобщо идеята ?Колко хора от гласувалите изобщо погледнаха снимките на други участници е конкурса?Извинявам се ,но не гласувах.Въпреки че някои от снимките ми харесаха.
Коментар
-
Живях половин година в Лондон и всички му викаха яйцето. Корнишона идва от името на създателя, но нито 1 англичанин не я наричата. Колкото до Сити хол - викат и сградата на кмета.Immortal написа:Мина, в описанието на снимките си объркала "яйцето" с "корнишона" (краставичката, The ghurken).Онова по-острото, от страната на крепостта Тауър е корнишона, а по сплесканото, от другата страна на реката е "яйцето", или както е по-популярно в Лондон, и сам бившият кмет го е нарекъл - "мъдото", всъщност - кметството на Лондон.
Коментар
-
Конкурсът е да се представи погледа на човек към дадено пътешествие, което е направил и е видял интересни и красиви (за него) места. Гласуваш, ако ти харесва история или снимки, или по някакво друго лично желание. Не карам никого насила. Аз съм дала линк за моите снимки, но това че някой ме е подкрепил не значи, че не може да разгледа и да гласува за друг.pr_00f написа:И все пак - къде е смисълът ?За какво е този конкурс ?За да се даде награда ?За да се спечели ?Кой да спечели - този с най-добрите снимки или този който си е пуснал тема за помощ в най- много форуми?Къде е изобщо идеята ?Колко хора от гласувалите изобщо погледнаха снимките на други участници е конкурса?Извинявам се ,но не гласувах.Въпреки че някои от снимките ми харесаха.
Коментар
-
И от мен един глас Мина! Май станаха 123. Дано има смисъл.Поздрави! @ pr_oofСнимките ми харесаха, и даже разгледах, част от другите снимки. Е и те ми харесаха...но няма как да не гласувам за Фиатаджийка.Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
Трезвен ТУК не пиша!
Un Italiano Vero
Коментар
Реклама
Collapse

- Now.

Коментар