Тоя инструмент с който отключва този патрон - няма да ти казвам какви пари струва. Всичкото въртене надясно е за да паснат ямките и ръбчетата на патрона. Общо взето няма нещо измислено от човек, което да не може да се преодолее от човек. На нас преди 6 години ни обраха апартамента като са отключили, а след това заключили и двете входни врати - с патрони метал бяхме. В момента съм с ямкови декаба. Когато бях в страх от повторение на обира (бързо минава) претърсих цяла Варна и намерих един стар майстор, който и предлагаше защитна врата с чело от 20х10мм плътен стоманен профил - няма огъване и/или взломяване. Варианта беше с 2мм външна ламарина + облицовка или боя, а от вътре тънкостенна ламарина. Всичкото това - пълно с вата. Цената тогава (2005) беше 600лв. Трябва да ида пак да проверя за колко ще се навие на вътрешна врата таква
Такива врати големите фирми не се наемат да правят щото били Скъпи колко струва една ламарина 2мм или 3мм в повече от 1мм Днес ми се случи да обикалям по разни фирми занимаващи се с врати Право да ти кажа продавачите не знаят какво продават. И фирмата какво може да направи а не дай си им кажеш де е нещо по различно то това което имат . няма да се сетят какво и как трябва да направят.Този клип уж има опровержение от фирмата на АБЛОЙ че не може така да се отвори ако нещо не е пипнато по патронна.Вярно сега има нови брави и патрони който не се отварят ама и много скъпи . За това нещо по нестандартно направено много повече ще затрудни взломаджията Има и няколко вида апаши най много са тези където взимат дребни неща лаптопи,злато ,пари Ако си застраховаш къщата и ти вземат парите малко вериятно е застрахователя да плати .Ценните неща трябва да са в каса . Трябва да имате фактури .Всичко да е описано при сключване на застраховката с цена което се изпуска при обяснението в началото .
Предлагаха ми и някакъв нов модел на Аблой Протек - по-брониран, разликата с обикновения беше към 40лв. Засега се отказах от солид, 2100 за гладка врата не ми се дават. Остава да навия УПТ-Елит да сложат автоматичен падащ праг. Но пък при тях проблема е, че слагат 4мм МДФ на гладките врати, при солид са 8мм МДФ, другаде слагат и по 12мм.И един въпрос към kluchar, тая брава горе-долу бива ли: http://intesa.bg/p/Zaklyuchvashti-si.../334Около 120лв беше.
А от тези магнитни бронировки за патрон има ли някакви на по-сносни цени, че в нета гледам почват от 150лв нагоре: http://www.black-ar.com/bronirovki.pdf
Ми те са хубави ама трудно се свиква с тях да се работи иначе кръглите са около 85лв.имаше едни рукси с ключ трябва да вида къде ги имаако е к патрон бравата има едни шилдове на FAB дебеби и здрави ама не се продават сигурно в Бургас http://www.fab.cz/catalogue/list/doo...ings-linox/all
"Който гради здрави врати, има слаби стени" - Конфуций :DНа мазето такава яка врата сложихме и к’во, изкопаха стената от към бравата и я отвориха! Не е зле да помислиш и за това.Няма ли врати, който да са с централно заключване и дистанционно? Така като няма ключалка какво ще разбият по-точно?
www.CarProfi-BG.com Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Именно затова предпочитам механична брава, защото има приятели дето са патили с електромеханичните и то не веднъж в рамките на година. Стени едва ли ще къртят, защото на етажа са 5-6 апартамента. Засега мисля да сложа брава с 2 секретни патрона - един Аблой Протек и един Декаба NW4 и толкоз.
От Солит може да не прадлагат ама други фирми има Просто слагаш една кутия от аларма и вътре има всичко окето трябва платка и другите работи.Сигурно стените са панел такаче таво се изключва да строшат стената.по вече трябва да се наблгне на самата врата да е по здрава Вратите на прословутата Солит няма дебела ламарина / да е повече от 0.8 поне 1.5 /само рамката е по хубава и външния видВ много случай вратата увисва и трудно се отваря и заключва дори и като имате ключове .
Аха, то и долу е панел - ама факт, направиха го! А като гледам по новите сгради даже, че стените са от тухла при входната врата и лошо ми става. То тия тухли с поглед се чупят. Сега искам да питам по моя си въпрос. Защо електромеханичните често дефектират? Заключването на колата ми работи от 13 години насам...
www.CarProfi-BG.com Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Коментар