Ахаааа...ще се слагат очила. То се е видяло
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
колко нарушителя има на снимката?
Collapse
X
-
Ако са на тротоар, май и те са в нарушение, значи Vladim е прав.Insane написа:Сега като препрочетох пак .... се сетих защо се бъркате.... Не се има в предвид Сивия джип и леката кола пред него а едвам виждащите се гуми на 2 автомобила в горния край на снимката1 и 2 може да чакат за светофар, да не говорим, че изобщо не са на тротоара SmileFIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.
Коментар
-
Снимакта е ясна, да видите обаче колко е интересно когато автобус тръгне да завива по посока гарата, която се намира надолу посока джипа БМВ кадето е спрял.
Коелгата тогава трябва да снима. А като става дума колегата пуснал темат в Интерпред ли бачка, да вземеем да се запознаеме
Brava 103HP
''Фиата тръгва там където Голфа спира''
Коментар
-
Точно така! Опитах се да ги оградя 1 и 2, но пак се получи недоразумение... хем и в един от първите си постове ги бях изкоментирал...Insane написа:Сега като препрочетох пак .... се сетих защо се бъркате.... Не се има в предвид Сивия джип и леката кола пред него а едвам виждащите се гуми на 2 автомобила в горния край на снимкатаFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Е, как да има, като контролният орган го е ударил на лаф?коцев написа:До тук ми стана само едно нещо ясно : нарушения има ,но нарушители няма .
А да не говорим, че КАТ София е на 700 метра от въпросното място. Също така там има един паяк, който седи само за респект за да няма нарушители пред самият КАТ.
Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Re: път
Случкавчера ми се прицака имобилайзера и съм паркирал от страни на едно обръщало и чакам майстора да дойде пристига един полицай в униформа с личната си кола въртя сука и паркира напреко на тротоара по който доста хора минават включително и майки с колички въпросния полицай се намести на сянка напреко на тротоара извади една палка и започна да спира на редNikMar написа:И НИКОГА НЕ СА В НАРУШЕНИЕ-ЗАКОН БОЖИ!vaskoni_1980 написа:те никога не си вършат работатаkluchar написа:ти май това са всички на снимката ама кво прави КАТ там та не си върши работата
Душата в рая на Фиата оборотомера до края!
FIAT BRAVO 1.8GT
FIAT BRAVO 1.9TD ex
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар