Много хакери бе !В крайна сметка к’во става с компира ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Някой компютърен спец може ли да ми обясни този син екран
Collapse
X
-
Със сигурност проблема е хардуерен. Защото и с виста 32бита се е случвало да ми дава черен екран...нямам негова снимка, защото тогава реших ,че именно вистата е "понатежала" на атлончето?!Захранването ми е 350W и не е на възрастта на атлона!!!!!! Е не е за 100+лв,но мисля ,че върши работа.Хард диска ми е 80гб и е на 3-4години,но действително понякога ,се чува някакво прещракване и дори се е случвало компютъра да се рестартира сам...
!Благодаря на всички ви за отзивчивостта! Някои съвети навлизат дълбоко в ИТи материята, а и не само там. За сега ще се опитам да пробвам с тестващи програмки, но най-напред с разместване на кабели и тотално почистване на клемите им. п.п. преди при 98-та имаше някаква досовска тест програмака за лоши сектори към стартовата дискетка...дали има и при ХР подобна
Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
Колега 100% РАМ-та ти го прави това,на доста приятели и дори на техни познати съм правил компютрите със същия проблем,да дам 1 характеристика 10 пц-та от,10 проблема беше в рамта.А за 4 годишен хард е нормално да прищраква,а рестарта може да се дължи на термо защита,ако видео картата ти е с вентилатор може да е здал бого дух и да не охлажда,а ако е без вентилатор пак не пречи да преграва и да рестартира.Jimy написа:Със сигурност проблема е хардуерен. Защото и с виста 32бита се е случвало да ми дава черен екран...нямам негова снимка, защото тогава реших ,че именно вистата е "понатежала" на атлончето?!Захранването ми е 350W и не е на възрастта на атлона!!!!!! Е не е за 100+лв,но мисля ,че върши работа.Хард диска ми е 80гб и е на 3-4години,но действително понякога ,се чува някакво прещракване и дори се е случвало компютъра да се рестартира сам...
!Благодаря на всички ви за отзивчивостта! Някои съвети навлизат дълбоко в ИТи материята, а и не само там. За сега ще се опитам да пробвам с тестващи програмки, но най-напред с разместване на кабели и тотално почистване на клемите им. п.п. преди при 98-та имаше някаква досовска тест програмака за лоши сектори към стартовата дискетка...дали има и при ХР подобнаКарал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150.

Коментар
-
Аджамийските съвети на мегдана. Колегата Юли вече даде насока за размисъл. Почистване на мръсотията, проверка на кабелите и ЗАХРАНВАНЕТО! Всички NO NAME китайски захрнвания са далече от това което трябва да е едно компютърно захранване!Принципно грешката, която избива и е на снимката от първото мнение сочи точно проблеми с интерфейсните кабели. За 14 години стаж в този бизнес имам 5 модула рам памет с дефект, 4 от които са си заминали от токов удар, а петия беше поставен наопаки от клиента - с много зор натъпкан в слота.cs_aleksandar написа:Колега 100% РАМ-та ти го прави това,на доста приятели и дори на техни познати съм правил компютрите със същия проблем,да дам 1 характеристика 10 пц-та от,10 проблема беше в рамта.А за 4 годишен хард е нормално да прищраква,а рестарта може да се дължи на термо защита,ако видео картата ти е с вентилатор може да е здал бого дух и да не охлажда,а ако е без вентилатор пак не пречи да преграва и да рестартира.Jimy написа:Със сигурност проблема е хардуерен. Защото и с виста 32бита се е случвало да ми дава черен екран...нямам негова снимка, защото тогава реших ,че именно вистата е "понатежала" на атлончето?!Захранването ми е 350W и не е на възрастта на атлона!!!!!! Е не е за 100+лв,но мисля ,че върши работа.Хард диска ми е 80гб и е на 3-4години,но действително понякога ,се чува някакво прещракване и дори се е случвало компютъра да се рестартира сам...
!Благодаря на всички ви за отзивчивостта! Някои съвети навлизат дълбоко в ИТи материята, а и не само там. За сега ще се опитам да пробвам с тестващи програмки, но най-напред с разместване на кабели и тотално почистване на клемите им. п.п. преди при 98-та имаше някаква досовска тест програмака за лоши сектори към стартовата дискетка...дали има и при ХР подобнаSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар