За да не пускам нова тема, моля да кажете, как стои въпроса за ЕТ с прекратена дейност през м.03. 2007г./ с декларации в НАП и НОИ/ , но не закрита. Трябва ли да се пререгистрира, да се подава ГФО и после да се закрива? Или, както чух по телевизията, не пререгистрираните фирми служебно ще отпаднат от регистрите след 31.12.2010 ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за обявяване на финансов отчет в АВ.
Collapse
X
-
=Rudi= написа:За да не пускам нова тема, моля да кажете, как стои въпроса за ЕТ с прекратена дейност през м.03. 2007г./ с декларации в НАП и НОИ/ , но не закрита. Трябва ли да се пререгистрира, да се подава ГФО и после да се закрива? Или, както чух по телевизията, не пререгистрираните фирми служебно ще отпаднат от регистрите след 31.12.2010 ?
Коментар
-
=Rudi= написа:За да не пускам нова тема, моля да кажете, как стои въпроса за ЕТ с прекратена дейност през м.03. 2007г./ с декларации в НАП и НОИ/ , но не закрита. Трябва ли да се пререгистрира, да се подава ГФО и после да се закрива? Или, както чух по телевизията, не пререгистрираните фирми служебно ще отпаднат от регистрите след 31.12.2010 ?FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.
Коментар
-
TAIF написа:Колега peho незнам какво да те псъветвам освен - суха храна и палатка, също така и дежурене на смени с някой близък.Imortal, твой ред е да разказваш преживявания.
Коментар
-
TAIF написа:Хахах значи може и някой вирус да хванеш, браво че си успял :DImmortal написа:...Та си мисля - за миналата година съм закъснял доста, за какво пък сега да ходя навреме? Само да се бутам с народа ли?Ще изчакам да се махне калъбалъка, и след 2-3 седмици като ида няма да има никой. Пък акт и да ми напишат, няма да го платя.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар