Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за обявяване на финансов отчет в АВ.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

За да не пускам нова тема, моля да кажете, как стои въпроса за ЕТ с прекратена дейност през м.03. 2007г./ с декларации в НАП и НОИ/ , но не закрита. Трябва ли да се пререгистрира, да се подава ГФО и после да се закрива? Или, както чух по телевизията, не пререгистрираните фирми служебно ще отпаднат от регистрите след 31.12.2010 ?

Коментар

=Rudi= написа:
      За да не пускам нова тема, моля да кажете, как стои въпроса за ЕТ с прекратена дейност през м.03. 2007г./ с декларации в НАП и НОИ/ , но не закрита. Трябва ли да се пререгистрира, да се подава ГФО и после да се закрива? Или, както чух по телевизията, не пререгистрираните фирми служебно ще отпаднат от регистрите след 31.12.2010 ?
      Може и да чакаш служебно да ти закрият фирмата, но ще те "таксуват" около 1500 лв за служебното закриване.По-добре пререгистрирай и веднага след това закривай.

Коментар

=Rudi= написа:
        Аха Imortal е прав за закриването, то ще стане по служебен път и ще ти струва доста. Също така е прав и по въпроса за ел.подписа. Предполагам, че вече сте съгласни за нуждата от ел. подпис /или по точно за улеснението/ аз свърших с тази раота за 10-тина мин. от офиса. Колега peho незнам какво да те псъветвам освен - суха храна и палатка, също така и дежурене на смени с някой близък.
        FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.

Коментар

TAIF написа:
          Колега peho незнам какво да те псъветвам освен - суха храна и палатка, също така и дежурене на смени с някой близък.
          Аааа нямаше нужда чак от такива работи, минах си. Обаче отидох сутринта в 6 и бях 37 номер в списъка и така преди обяд успях да мина. Обаче пък толкова бързо ( сериозно ) ме обслужиха вътре, че следващите които чакаха направо невярващи питаха какво съм направил. Обаче си е весело, все едно си в социална мрежа, но тук хората са пред теб, някой така може и да се задоми по тея опашки. :D Аз тая работа не успях да свърша. Imortal, твой ред е да разказваш преживявания.

Коментар

Хахах значи може и някой вирус да хванеш, браво че си успял :D
            FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.

Коментар

Immortal написа:
              ...Та си мисля - за миналата година съм закъснял доста, за какво пък сега да ходя навреме? Само да се бутам с народа ли?Ще изчакам да се махне калъбалъка, и след 2-3 седмици като ида няма да има никой. Пък акт и да ми напишат, няма да го платя.

Коментар

TAIF написа:
                Хахах значи може и някой вирус да хванеш, браво че си успял :D
                Е к’ви вируси, то това да не е като на компютъра
                Immortal написа:
                ...Та си мисля - за миналата година съм закъснял доста, за какво пък сега да ходя навреме? Само да се бутам с народа ли?Ще изчакам да се махне калъбалъка, и след 2-3 седмици като ида няма да има никой. Пък акт и да ми напишат, няма да го платя.
                Ама така не е интересно, да знаеш.

Коментар

Working...
                X