Здравеите колеги . Трудно измислих заглавието на темата , но ако имате по -добра идея, може да го променим. Значи болката ме е следната и моля колегите които са имали подобен проблем да , подадат някаква информация. Сутринта бързам за работа и в момента в който отидох до колата , изтръпнах предното стъкло беше спукано . Нямах време за ръсаждения и се придвижих до работата , и там след внимателен оглед установих , че е стреляно с въздушна пушка и мишената е била , ха познайте от първия път
диода на алармата
. , а така съм я направил че да несе задейства при удар и шум . И най- вече съм бесен защото според следите на съчмата е стреляно от нашия блок и може би и от същия вход т.е. по комшийски, и като се има в предвид че от 10 години колите си спирам винаги там , всички ги познават и най - вече никога не съм имал каквото и дае прерикание с АБСОЛЮТНО никой . Изкам да Ви попитам каква е процедурата за подмяна на стикерите за ГО , прегледа и винетката , нямам каско и разноските по смяната на стъклото ще сиги понеса аз . П.П между другото аз съм почти сигурен от кой апартамент е стреляно , а и вече ми подадоха малко информация , та много се замислям след като сме такава пропаднала нация , и на никой от властите нему пука , да взема да го вържа този
за теглича на колата и колкото и съдистично да изглежда , даго поразкарам да види столицата . Знам после какво щеме последва , но маината му поне ще махна един изрод.

Коментар