В памет на Ботев и всички герои! http://vbox7.com/play:6241b470
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
2 Юни - Ден на загиналите за свободата на България
Collapse
X
-
Humppa написа:ПОКЛОН пред паметта им!П.П. Жалко, хвърлили са толкова много усилия напразно, дали са живота си за БЪЛГАРИЯ, а сегашните политици я съсипват....Ползвайте мигачи!
"I believe in a long, prolonged, derangement of the senses in order to obtain the unknown."
Jim Morrison
Коментар
-
vital написа:Поклон!Направи ми впечатление, че в района в който бях спряха абсолютно всички, дори ромките, които метяха улицата.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
Понякога човек просто изключва, не чува сирените, и не усеща кога е минало пладне. В работата ми накарах всички да излязат и да замълчат за няколко минути. За сметка на това в съседната фирма работят множество хора с турски имена, които нали се сещате как спряха... няма да казвам какво си мислех за тях в тозо момент, защото противоречи на всички видове правила и норми, а пък и ме е срам да говоря толкова глупости. Поклон пред паметта на Васил Левски, Христо Ботев, Георги Раковски, Георги Бенковски...
Коментар
-
Днес в 12:01 се пусна сирената.Миналата година на същия ден,колите спряха,хората останаха на място.Тази година нито колите спряха,а една голяма част от хората си вървяха,сякаш нищо не става.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic+ Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift.
- Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Princo написа:Днес в 12:01 се пусна сирената.Миналата година на същия ден,колите спряха,хората останаха на място.Тази година нито колите спряха,а една голяма част от хората си вървяха,сякаш нищо не става.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар