Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

2 Юни - Ден на загиналите за свободата на България

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

В памет на Ботев и всички герои! http://vbox7.com/play:6241b470

Коментар

Поклон!Направи ми впечатление, че в района в който бях спряха абсолютно всички, дори ромките, които метяха улицата.

Коментар

Поклон!
        Аlfa Romeo 156 2.4 JTD 99'

Коментар

Поклон пред всички, дали живота си за България!Макар, че сегашните българи ме карат да мисля, че са загинали напразно! И сегашна България не заслужава да си дадеш живота за нея. Ей така, безкористно, както са го правили някога. Безплатно.

Коментар

Humppa написа:
            ПОКЛОН пред паметта им!П.П. Жалко, хвърлили са толкова много усилия напразно, дали са живота си за БЪЛГАРИЯ, а сегашните политици я съсипват....
            НЕ са само политиците....Поклон
            Ползвайте мигачи!

"I believe in a long, prolonged, derangement of the senses in order to obtain the unknown."
            Jim Morrison

Коментар

Поклон пред светлата им памет!!!
              FIAT BRAVO 1.6
              FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
              LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

vital написа:
                Поклон!Направи ми впечатление, че в района в който бях спряха абсолютно всички, дори ромките, които метяха улицата.
                Аз пък забелязах че покрай ме имаше хора които си вървяха адски спокойно, но това си е личен избор , да не говорим за колите че там нито една не беше спряла ,явно всички много бързаха за някъде.
                Виж бейби не сме глупаци,
                ние сме отбор от здравеняци.
                Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
                така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
                http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Поклон пред паметта на загиналите!

Коментар

Понякога човек просто изключва, не чува сирените, и не усеща кога е минало пладне. В работата ми накарах всички да излязат и да замълчат за няколко минути. За сметка на това в съседната фирма работят множество хора с турски имена, които нали се сещате как спряха... няма да казвам какво си мислех за тях в тозо момент, защото противоречи на всички видове правила и норми, а пък и ме е срам да говоря толкова глупости. Поклон пред паметта на Васил Левски, Христо Ботев, Георги Раковски, Георги Бенковски...

Коментар

Поклон пред паметта на геройте
                      FIAT Marea ex
                      FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
                      Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

Коментар

На Руски Паметник всички бяхя замръзнали! Даже хората бяха слезнали от колите си, да отдадат почит! Поклон!
                        Fiat Punto 1.7 TD

Коментар

Хр. Ботев - великият поет и революционер, защитаващ правото на българският народ. Поклон пред светлата му памет !
                          Уважавам тези,които ме уважават!
                          Clube do Marea!

Коментар

Ако тия хора имаха и най бегла представа за какво са си давали живота ...........
                            Marea Weekend HLX Jtd 110

oO(_)____////____(_)Oo

Коментар

Днес в 12:01 се пусна сирената.Миналата година на същия ден,колите спряха,хората останаха на място.Тази година нито колите спряха,а една голяма част от хората си вървяха,сякаш нищо не става.
                              Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                              Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                              Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Princo написа:
                                Днес в 12:01 се пусна сирената.Миналата година на същия ден,колите спряха,хората останаха на място.Тази година нито колите спряха,а една голяма част от хората си вървяха,сякаш нищо не става.
                                Мен пък сирената ме свари в колата на кръстовището на бул. Христо Ботев и Тодор Александров. Катаджия спря движението на кръстовището, а от колите за съжаление излезнахме не повече от 30% от цялата колона. Дебелогъзите и малоумни останали люде бяха решили да си останат в колите. Понякога се мъча да намеря отговор на някои въпроси, но не мога и не мога...
                                Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Working...
                                X