http://vbox7.com/play
2010566 Лилана ft. FloRida незнам как ги правят тея неща наще българи ама са много напреде
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Exclusive Преуспяваща Българка
Collapse
X
-
Е как Flo Rida в момента е супер известен, изкарва доста яки парчета, ама тая песен вярно е много зле.dikanio написа:Тоя пишман рапър не го знам какъв е, песента е много зле, за певческите възмножности на девойката да не говорим. Лилана, за да има песен и със Снооп Дог, явно има някакви други умения, които се досещате какви са
Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
Да не забравяме и фолк певачката Андреа, пусна парче с Bob Sinclair.http://www.youtube.com/watch?v=WZIzGFcAyMsАбе голяма работа сме.F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
И песента и Лилана са много зле ! Песента със Дог и Шамаросника също беше зле.
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic
+ Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift.
- Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Ммм. Да ти кажа, отвъд океана май е достатъчно.Примери колкото щеш - туй Бритни, туй Мадона, и т.н...Irka_fihi написа:И аз не го знам тоя рапър, а Лилана е егати фльорцата, бивша гимнастичка, решила да става певица! Кой я е излъгал,че има глас и може да пее!!!То не е достатъчно само да си кльощава и да си показваш гащите наляво-надясно!
Коментар
-
Абе, да ти кажа, като го видя Лиланчето, не го слушам много-много как пее. Много сладка муцка е, а това, че е бивша гимнастичка, е предимство, според мен. А Андреа е супергрозна с тез огромни цици, които не знам по какви физически закони се побират в тялото й.Irka_fihi написа:И аз не го знам тоя рапър, а Лилана е егати фльорцата, бивша гимнастичка, решила да става певица! Кой я е излъгал,че има глас и може да пее!!!То не е достатъчно само да си кльощава и да си показваш гащите наляво-надясно!Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
Абе, като гледам рапър се става като си окачиш капак от шахта на синджир от кенеф и ги боядисаш в златисто... ... после хлапетата те имитират добре и ти ставаш "известен"... Малоумна работа.А за градския ми, кой каза, че умеел да пее?Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Добри песни има, да, ама не и истински глас. Тя песента си е песен, пеенето е друга работа. Аз много не разбирам, но брат ми е професионален музикант. За такива неща слушам него. Мадона има глас колкото мен, добри композитори, добър мениджмънт и огромен PR. И цици. Туй то.emzo написа:Ах, че на Мадона пък, какво не и харесвате.Има много добри песни.
Коментар
-
Е че Мадона е ’прибрана’ от към цици бре...То в тая посока младото поколение се отвори.Тя просто винаги е била много провокативна. Нещо като сегашната звезда Лейди Гага.Не че ги долюбвам много много, ама МАдона има хубави песновки.Пък тая Лилана ни тя става, ни парчето й...Immortal написа:Добри песни има, да, ама не и истински глас. Тя песента си е песен, пеенето е друга работа. Аз много не разбирам, но брат ми е професионален музикант. За такива неща слушам него. Мадона има глас колкото мен, добри композитори, добър мениджмънт и огромен PR. И цици. Туй то.emzo написа:Ах, че на Мадона пък, какво не и харесвате.Има много добри песни.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар