Замунда затваря, отваря Банана нет. Тия дни Банана ме канят да се включвам в тракера им с предложение за много филми, софтуер... Всяко чудо за три дни, споко.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Затварят "Арена" и "Замунда"
Collapse
X
-
gamma написа:Хубаво ще ги "затворят", ама да са само те... Ами, колко чужди тракера има?Освен да филтрират торент протокола, ма тогава какво ще настанеИли предлагаш конкретен, неконкретен порт да се филтрира? Аз щото съм на 34562, а ти? ....От край време и по цял свят торентите са на DHT - т.е. без тракер
Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Malone написа:В Холандия се хоства Zamunda.LeaseWeb е хостинг компанията.IP:85.17.103.161Name Servers:myns2.selfip.orgmyns1.selfip.orgКолкото и дълъг да му е пистолета на Явор Колев ... малко далечко му идва Холандия.Fiat Bravo 1.8 16V
Fiat Bravo II 1.9 Multijet
Коментар
-
Могат да филтрират http достъп-а. А бай Пешо като си пусне едно прокси и като си свали торент файла и като го прати на бай Иван тракториста по скайпа и бай Иван пак ще си сваля филмите без достап до уеб-а на банана.нет. И да успеят по някакъв начин да ги спрат, ще се мине на стариа вариант с кейс-а с дисковете и като седнем вечерта на бира ще си трампим филмите и пак няма да си ги купуваме. Се едно като инетернета във Видин беше 1/2 кб/с сме знаели какво са торенти или датабг. Ходехме си с дисоквете и пак си гледахме филми и слушахме музика и не плащахме за това. Има и другия момент, 100% съм сигурен че всеки един от вас ако взима по 2к евро заплата няма да сваля от замунда, а ще иде до магазина и за 50-100 евро максимум ще си купи филми и музика за 1 месец и ще уважи труда на авторите. А с наще мизерни 500-800лв дето взимаме искат да ни накарат да плащаме за мултимедия. Е няма да плащам.
Коментар
-
Ще си купя, ама "Влакът беглец", след като съм го гледал няколко пъти и съм сигурен, че искам и сина ми да го гледа."Стъклен дом" и от торента дори няма да го изтегля.Предполагам, че ме разбирате какво искам да кажа..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Humppa
nanoset.net - алтернативен торент тракер с богато съдържание, не се изисква регистрация, няма рейтинги - теглиш на воля.Брей, това направо като реклама прозвуча :D
Коментар
-
Министерство на културата: Няма да има забрана за торент тракеритеТорент тракерите не са застрашени и няма опасност от тяхното закриване, криминално преследване на потребители и наказания, заяви пред OFFNews Георги Дамянов, директор на дирекция ,,Авторско право и сродните му праваКарал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150.
Коментар
-
Трудно ще ги затворят,след като се хостват в друга държава ...Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic+ Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift.
- Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар