Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коя за вас е най-безличната кола?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ауди А2, Рено Туинго.
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
      Рено Туинго.
      E Найстина няма такова като него ..... Особено от вътре....смешно грозно жалко.... Малкия бръм бръм
      Ползвайте мигачи!

"I believe in a long, prolonged, derangement of the senses in order to obtain the unknown."
      Jim Morrison

Коментар

gelew написа:
        аз ли съм луд ама май на някой хора представата им за коли е ненормална . Ти сиг ако имаш 100 000лв,няма си купиш цетка ми ще си вземеш новата пунта нали? (говоря пари отделени само за кола)
        Без да се мешам за 100 бона ( или малко от горе към 122 хиляди) Бих предпочел Lotus Exige- купе ... без много конски сили и нютон метри, но за мен един много индивидуален автомобил и уникален по своему. Въпреки малкото си коне е достоен да се бори с по- малките модели на Ламборгини, ферари, да не говорим за тежките "спортни" автомобили на Мерцедес и БМВ.А по темата... Немога да кажа, кои са ми безлични автомобили, просто защото не ги знам как се казват :DPS: Сега на 2 ро мислене .... като цяло седаните не ги харесвам единственно някой по висок клас мерцедеси ми харесват не заради друго ми заради екстрите с които разполагат и комфорта. Иначе както се спомена по горе в темата разни Симболи, мареа седан, опели седан ( опелите всичките са ми някви полу еднакви..... и невзрачни освен ОПС версиите особенно комбито е мн яко ) бмв тата всичките преди 2004-5 са ми смотании не ги заглеждам грам, От японските Ходните и Тойотите ( особенно спортните модели S2000, supra) са ми едни от любимите коли а маздите не особенно, Тия новите пък са полу копие на разни други марки. :D :D :D

Коментар

голф 3 опелчета (ръждиви) само
          Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
          FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Fiat Albea и Renault Clio [тези румънските, дето бакшишите ги харесват].
            .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
            www.cyxap.com

Коментар

Re: Коя за вас е най-безличната кола?

Ами какво да кажа - чудесно са го нацелили и германците и испанците. Винаги съм мислил точно това за марката Тойота изобщо. Казват - качествени и надеждни коли. Добре. Не се чупели. Добре. Само че, това за мен винаги е била най-безличната марка. Марка, която никога не е блестяла с нещо новаторско - нито по отношение на дизайн нито пък съм чувал за някакви особени технически постижения. Бяха и във Ф1, но и там бяха безкрайно посредствени въпреки чудесния си бюджет. А когато видя по пътя Тойота, само си отбелязвам подсъзнателно, че съм видял нещо, което ми е напълно безразлично![/quote]Явно за Тойота Приус не си чувал-първата серийна хибридна кола :D А безличните коли ги знаем-Голф 2,3 че и 4

Bravo 1.4T-jet 120 Primo red106
              Brava1.4SX

Коментар

Дребните от сорта на Тико изобщо не ми грабват вниманието.

Коментар

А какво ще кажете за Таврия и Ока? Толкова безлични, че сигурно има хора, които не са чували за тях. И стига с тия Голфове. Ясно е, че не ги харесваме, но все пак попфолк имиджа им е само в България. По света е доста уважаван модел. Дори от Топ Гиър се кефят на GTi, а от Fifth Gear веднъж даваха един супер запазен Голф 2 GTi като някаква награда :D
                  Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                  ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

yuliyancho написа:
                    Явно за Тойота Приус не си чувал-първата серийна хибридна кола :D А безличните коли ги знаем-Голф 2,3 че и 4
                    Естествено, че съм чувал за Приус. Браво на Тойота Бях забравил за това им постижение покрай останалата сивота
                    She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

dikanio написа:
                      А какво ще кажете за Таврия и Ока? Толкова безлични, че сигурно има хора, които не са чували за тях. И стига с тия Голфове. Ясно е, че не ги харесваме, но все пак попфолк имиджа им е само в България. По света е доста уважаван модел. Дори от Топ Гиър се кефят на GTi, а от Fifth Gear веднъж даваха един супер запазен Голф 2 GTi като някаква награда :D
                      Голф като кола освен в Европа не са го чували никъде.Аз поне като пътувах не съм виждал Голф никъде по света.В Азия карат само Джета която, знаете се прави в Индия.И GTi не е редовен,а е спортно изпълнение.А една кола става безлична,когато всеки втори е с такава-колкото ще да е хубава,красива и надеждна. :D

Bravo 1.4T-jet 120 Primo red106
                      Brava1.4SX

Коментар

yuliyancho написа:
                        Голф като кола освен в Европа не са го чували никъде.Аз поне като пътувах не съм виждал Голф никъде по света.В Азия карат само Джета която, знаете се прави в Индия.И GTi не е редовен,а е спортно изпълнение.А една кола става безлична,когато всеки втори е с такава-колкото ще да е хубава,красива и надеждна. :D
                        Моля? Аз лично ненавиждам Голф. Но Голф карат и в САЩ. Да пробиеш на американския пазар не е лесно. Виж за Фиат там наистина не са чували Поне до скоро.
                        Allergic To The Counterfeit

Коментар

yuliyancho написа:
                          dikanio написа:
                          Приятелю,щом една кола се кара масово то има за какво и повярвай ми това не е безличност.Това за което ти говориш се казва УНИКАЛНОСТ и много малко хора могат да си го позволят.А тук темата е за наистина безлична кола като ролс ройс например.
                          FIAT BRAVO 1.6
                          FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                          LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

yuliyancho написа:
                            Ами какво да кажа - чудесно са го нацелили и германците и испанците. Винаги съм мислил точно това за марката Тойота изобщо. Казват - качествени и надеждни коли. Добре. Не се чупели. Добре. Само че, това за мен винаги е била най-безличната марка. Марка, която никога не е блестяла с нещо новаторско - нито по отношение на дизайн нито пък съм чувал за някакви особени технически постижения. Бяха и във Ф1, но и там бяха безкрайно посредствени въпреки чудесния си бюджет. А когато видя по пътя Тойота, само си отбелязвам подсъзнателно, че съм видял нещо, което ми е напълно безразлично!Явно за Тойота Приус не си чувал-първата серийна хибридна кола :D
                            Имаше един период, когато Карлос Сайнц караше Селика За мен колата без физиономия, груб правоъгълник - Мерцедес - от който и да е модел.

Коментар

за клио не съм съгласен...http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2...3pWlnDvAUQ.JPG
                              В сервиза съм!

Коментар

///// написа:
                                yuliyancho написа:
                                Ами какво да кажа - чудесно са го нацелили и германците и испанците. Винаги съм мислил точно това за марката Тойота изобщо. Казват - качествени и надеждни коли. Добре. Не се чупели. Добре. Само че, това за мен винаги е била най-безличната марка. Марка, която никога не е блестяла с нещо новаторско - нито по отношение на дизайн нито пък съм чувал за някакви особени технически постижения. Бяха и във Ф1, но и там бяха безкрайно посредствени въпреки чудесния си бюджет. А когато видя по пътя Тойота, само си отбелязвам подсъзнателно, че съм видял нещо, което ми е напълно безразлично!Явно за Тойота Приус не си чувал-първата серийна хибридна кола :D
                                Имаше един период, когато Карлос Сайнц караше Селика За мен колата без физиономия, груб правоъгълник - Мерцедес - от който и да е модел.
                                Ей! Виж каква муцунка .

Коментар

Working...
                                X