Ауди А2, Рено Туинго.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коя за вас е най-безличната кола?
Collapse
X
-
gelew написа:аз ли съм луд ама май на някой хора представата им за коли е ненормална . Ти сиг ако имаш 100 000лв,няма си купиш цетка ми ще си вземеш новата пунта нали? (говоря пари отделени само за кола)
Коментар
-
Fiat Albea и Renault Clio [тези румънските, дето бакшишите ги харесват]..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Re: Коя за вас е най-безличната кола?
Ами какво да кажа - чудесно са го нацелили и германците и испанците. Винаги съм мислил точно това за марката Тойота изобщо. Казват - качествени и надеждни коли. Добре. Не се чупели. Добре. Само че, това за мен винаги е била най-безличната марка. Марка, която никога не е блестяла с нещо новаторско - нито по отношение на дизайн нито пък съм чувал за някакви особени технически постижения. Бяха и във Ф1, но и там бяха безкрайно посредствени въпреки чудесния си бюджет. А когато видя по пътя Тойота, само си отбелязвам подсъзнателно, че съм видял нещо, което ми е напълно безразлично![/quote]Явно за Тойота Приус не си чувал-първата серийна хибридна кола :D А безличните коли ги знаем-Голф 2,3 че и 4
Bravo 1.4T-jet 120 Primo red106
Brava1.4SX
Коментар
-
А какво ще кажете за Таврия и Ока? Толкова безлични, че сигурно има хора, които не са чували за тях. И стига с тия Голфове. Ясно е, че не ги харесваме, но все пак попфолк имиджа им е само в България. По света е доста уважаван модел. Дори от Топ Гиър се кефят на GTi, а от Fifth Gear веднъж даваха един супер запазен Голф 2 GTi като някаква награда :D
Коментар
-
yuliyancho написа:Явно за Тойота Приус не си чувал-първата серийна хибридна кола :D А безличните коли ги знаем-Голф 2,3 че и 4Бях забравил за това им постижение покрай останалата сивота
She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
dikanio написа:А какво ще кажете за Таврия и Ока? Толкова безлични, че сигурно има хора, които не са чували за тях. И стига с тия Голфове. Ясно е, че не ги харесваме, но все пак попфолк имиджа им е само в България. По света е доста уважаван модел. Дори от Топ Гиър се кефят на GTi, а от Fifth Gear веднъж даваха един супер запазен Голф 2 GTi като някаква награда :D
Bravo 1.4T-jet 120 Primo red106
Brava1.4SX
Коментар
-
yuliyancho написа:Голф като кола освен в Европа не са го чували никъде.Аз поне като пътувах не съм виждал Голф никъде по света.В Азия карат само Джета която, знаете се прави в Индия.И GTi не е редовен,а е спортно изпълнение.А една кола става безлична,когато всеки втори е с такава-колкото ще да е хубава,красива и надеждна. :DПоне до скоро.
Allergic To The Counterfeit
Коментар
-
yuliyancho написа:dikanio написа:А какво ще кажете за Таврия и Ока? Толкова безлични, че сигурно има хора, които не са чували за тях. И стига с тия Голфове. Ясно е, че не ги харесваме, но все пак попфолк имиджа им е само в България. По света е доста уважаван модел. Дори от Топ Гиър се кефят на GTi, а от Fifth Gear веднъж даваха един супер запазен Голф 2 GTi като някаква награда :DFIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
yuliyancho написа:Ами какво да кажа - чудесно са го нацелили и германците и испанците. Винаги съм мислил точно това за марката Тойота изобщо. Казват - качествени и надеждни коли. Добре. Не се чупели. Добре. Само че, това за мен винаги е била най-безличната марка. Марка, която никога не е блестяла с нещо новаторско - нито по отношение на дизайн нито пък съм чувал за някакви особени технически постижения. Бяха и във Ф1, но и там бяха безкрайно посредствени въпреки чудесния си бюджет. А когато видя по пътя Тойота, само си отбелязвам подсъзнателно, че съм видял нещо, което ми е напълно безразлично!Явно за Тойота Приус не си чувал-първата серийна хибридна кола :DЗа мен колата без физиономия, груб правоъгълник - Мерцедес - от който и да е модел.
Коментар
-
///// написа:yuliyancho написа:Ами какво да кажа - чудесно са го нацелили и германците и испанците. Винаги съм мислил точно това за марката Тойота изобщо. Казват - качествени и надеждни коли. Добре. Не се чупели. Добре. Само че, това за мен винаги е била най-безличната марка. Марка, която никога не е блестяла с нещо новаторско - нито по отношение на дизайн нито пък съм чувал за някакви особени технически постижения. Бяха и във Ф1, но и там бяха безкрайно посредствени въпреки чудесния си бюджет. А когато видя по пътя Тойота, само си отбелязвам подсъзнателно, че съм видял нещо, което ми е напълно безразлично!Явно за Тойота Приус не си чувал-първата серийна хибридна кола :DЗа мен колата без физиономия, груб правоъгълник - Мерцедес - от който и да е модел.
Виж каква муцунка
.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар