Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Съвети за бъдещето!!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Конфуций е казал "Обичай работата която работиш и няма да работиш нито един ден"
    Fiat Punto 1.7 TD

Коментар

Re: Съвети за бъдещето!!!

muf_bi4 написа:
      Колеги,скоро ми предстят кандидат-студентски изпити,набелязъл съм си две хубави специалности,но се чудех какво бухте ми препоръчали вие,като се има предвид че ще кандидатствам с математика чакам с нетърпение предложенията ви
      Избери си специалността която те влече повече. Най-важното е да учиш това което искаш да учиш, да го правиш със желание, и не на последно място - да има реализация след дипломирането. А не просто да следваш, само за да имаш висше образование... Такива които учат само заради образованието, в момента продават зарзават на пазара, или охраняват обекти нощна смяна...
      1997 Brava 1.6, 16V

Коментар

като цяло не трябва много много да се увличаш по хилядите мнения които ще чуеш каде ли невсеки разправя каква работа можеш да си намериш ако учиш еди кво си само че не знаеш на каде ше те завее кандидатствай нещо коеото ти е на сърце а ако не ти хареса - се местишрядкост е тва да намериш в края на образованието си няква толкова хубава работа и то пряко обвързана с това което учишиначе ти стискам палци аз миналата година бях на същото дередже само че на мен математиката ми е кошмар още от малък и кандидатствах с история и френски и влязох Европеистика и ми е интереснотака че в крайна сметка послушай себе си GOOD LUCK
        Умолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!

Коментар

Working...
        X