Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Съвети за бъдещето!!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Съвети за бъдещето!!!

Колеги,скоро ми предстят кандидат-студентски изпити,набелязъл съм си две хубави специалности,но се чудех какво бухте ми препоръчали вие,като се има предвид че ще кандидатствам с математика чакам с нетърпение предложенията ви

Re: Съвети за бъдещето!!!

muf_bi4 написа:
    Колеги,скоро ми предстят кандидат-студентски изпити,набелязъл съм си две хубави специалности,но се чудех какво бухте ми препоръчали вие,като се има предвид че ще кандидатствам с математика чакам с нетърпение предложенията ви
    Ако ти е силна математиката, не е лошо да пробваш някаква икономика, изобщо нещо с перспективно приложение!

Коментар

пич а как си с английския?ако си добре ти препоръчвам да се пробваш с математика и англ. Стопанско Управление или Икономика в СУ Лично аз съм го завършил и е много силна специалност (По-добре стопанско у-ние) - има силно пазарна и икономическа насоченост и излизаш с широка основа за работа ...........аз например в момента работя като счетоводител
      Пунто '95 1.1

Коментар

Мисля, че това е решение което сам трябва да вземеш без ничия намеса така е най добре. Учи каквото ти идва отвътре. Аз лично завърших УАСГ и замомента съм доволен от специалноста си и от реализацията която имам замомента
        PUNTO 1.1 94г.

Коментар

Пък ако не ти се става счетоводител винаги можеш да ходиш компютри да учиш В бранша има пари Аз завърших ФМИ - Информатика
          Fiat Bravo GT -> дзверчето

Коментар

Ако си запален по техниката и си добре с математиката бих те посъветвал да се насочиш къ технически университет... Инженер е переспективна професия, в момента има сериозно търсене и добро заплащане...
            Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
            Fiat Linea 1.3 Multijet'08
            Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
            http://forum.fiat-bg.org

Коментар

Моя съвет е:Телекомуникации в Технически Университет...това е 2-рата по бал специалност и е най-перспективна (според мен).... - аз също на там съм се запътил, но имам и друг фаворит, за който обаче нищо не е сигурно...
              FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]

Коментар

Лично за завършвам икономика. И то ако мога така да се изразя - 2 - Стопанско управление и Финанси. Когато почвах да ги уча имаше голяма перспектива но в момента пък има страшно много икономисти. За това според мен ако математиката ти е силна страна давай смело към ТУ София. В момента има голям недостиг на специалисти които да са наясно с новите тенденции в техниката.
                Punto SX 1.1 55

Коментар

Punto SX написа:
                  Лично за завършвам икономика. И то ако мога така да се изразя - 2 - Стопанско управление и Финанси. Когато почвах да ги уча имаше голяма перспектива но в момента пък има страшно много икономисти. За това според мен ако математиката ти е силна страна давай смело към ТУ София. В момента има голям недостиг на специалисти които да са наясно с новите тенденции в техниката.
                  Сега - да, но след 5-6 години когато завърши човека, живот и здраве - не се знае от какви "кадри" ще има нужда. Така че, учи това, което ти е на сърце, а не като мене.Много съжалявам, че не съм учил археология...
                  VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                  VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                  VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                  VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                  Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Щом ти върви математиката, никога не кандидатствай геология е ГГФто на СУ.Ша са пропиеш ... Цели 8 години учих за магистър, освен това :о)
                    Tipo, 1,8 DOHC, 105 hp

Коментар

Принципно съм се насочил към две специалности-информатика в Софийския и някаква икономика в Унесесе,като цяло са ми минали много специалности през ума и често менях интересите си-от военоморско чак-до стоително.В крайна сметка се спирам на тези двете ,защото най-много ме привличат ,а също така са и престични ,засега с бъдеща реализация.Освен тези двете съм намислил да се пробвам и в Техническия-телекомуникаций и в УАСГ-строително инженерство,но лично желая първите две-според вас правилен ли ми е избора,имам нужда от идеи ,защото не живея в София и незнам как се развиват тенденциите и дали се насочвам към нещо с бъдеще.

Коментар

muf_bi4 написа:
                        Освен тези двете съм намислил да се пробвам и в Техническия-телекомуникаций и в УАСГ-строително инженерство,но лично желая първите две-според вас правилен ли ми е избора,имам нужда от идеи ,защото не живея в София и незнам как се развиват тенденциите и дали се насочвам към нещо с бъдеще.
                        Никой не знае какво ще се търси за в бъдеще, иначе според мене най-добре ще е в Техническия-телекомуникаций.
                        Lancia Kappa 2.4JTD
                        Lancia Dedra Integrale 2.0 S.W.
                        Fiat Croma 2.0 i.e. - ex.

Коментар

докато дойде това бъдеще ,колко хляб има да се изядееее ,ехееееее .Прецени си сам какво ти се отдава ,влече и т.н. ,най-важно е Бъдещето ти да си зависи от тебе !!!!
                          фиатче Браво 2.0

Коментар

muf_bi4 написа:
                            Принципно съм се насочил към две специалности-информатика в Софийския и някаква икономика в Унесесе,като цяло са ми минали много специалности през ума и често менях интересите си-от военоморско чак-до стоително.В крайна сметка се спирам на тези двете ,защото най-много ме привличат ,а също така са и престични ,засега с бъдеща реализация.Освен тези двете съм намислил да се пробвам и в Техническия-телекомуникаций и в УАСГ-строително инженерство,но лично желая първите две-според вас правилен ли ми е избора,имам нужда от идеи ,защото не живея в София и незнам как се развиват тенденциите и дали се насочвам към нещо с бъдеще.
                            В софийския информатика или в техническия телекомуникация!Във всеки случай каквото и да решиш, отделяй си от свободното време за да се самодоучаваш - не очаквай кой знае какви чудеса от преподавателите
                            Punto 1.1 SX 95г

Коментар

За предпочитане е специалностите да са от сфера, в която може да се практикува. След 2007 ако е рекъл Господ да сме членове на ЕС, тепърва ще има глад за способни инженери. Диплома е важен и то много, но въпросът е в развиване на способностите после. Задължително нещо, което няма да е досадно задължение в последствие! Успех!
                              Fiat Bravo 1.4 12V SPI 1996

Коментар

Working...
                              X