Колеги,скоро ми предстят кандидат-студентски изпити,набелязъл съм си две хубави специалности,но се чудех какво бухте ми препоръчали вие,като се има предвид че ще кандидатствам с математика чакам с нетърпение предложенията ви
Колеги,скоро ми предстят кандидат-студентски изпити,набелязъл съм си две хубави специалности,но се чудех какво бухте ми препоръчали вие,като се има предвид че ще кандидатствам с математика чакам с нетърпение предложенията ви
Ако ти е силна математиката, не е лошо да пробваш някаква икономика, изобщо нещо с перспективно приложение!
пич а как си с английския?ако си добре ти препоръчвам да се пробваш с математика и англ. Стопанско Управление или Икономика в СУ Лично аз съм го завършил и е много силна специалност (По-добре стопанско у-ние) - има силно пазарна и икономическа насоченост и излизаш с широка основа за работа ...........аз например в момента работя като счетоводител
Мисля, че това е решение което сам трябва да вземеш без ничия намеса така е най добре. Учи каквото ти идва отвътре. Аз лично завърших УАСГ и замомента съм доволен от специалноста си и от реализацията която имам замомента
Ако си запален по техниката и си добре с математиката бих те посъветвал да се насочиш къ технически университет... Инженер е переспективна професия, в момента има сериозно търсене и добро заплащане...
Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце) http://forum.fiat-bg.org
Моя съвет е:Телекомуникации в Технически Университет...това е 2-рата по бал специалност и е най-перспективна (според мен).... - аз също на там съм се запътил, но имам и друг фаворит, за който обаче нищо не е сигурно...
Лично за завършвам икономика. И то ако мога така да се изразя - 2 - Стопанско управление и Финанси. Когато почвах да ги уча имаше голяма перспектива но в момента пък има страшно много икономисти. За това според мен ако математиката ти е силна страна давай смело към ТУ София. В момента има голям недостиг на специалисти които да са наясно с новите тенденции в техниката.
Лично за завършвам икономика. И то ако мога така да се изразя - 2 - Стопанско управление и Финанси. Когато почвах да ги уча имаше голяма перспектива но в момента пък има страшно много икономисти. За това според мен ако математиката ти е силна страна давай смело към ТУ София. В момента има голям недостиг на специалисти които да са наясно с новите тенденции в техниката.
Сега - да, но след 5-6 години когато завърши човека, живот и здраве - не се знае от какви "кадри" ще има нужда. Така че, учи това, което ти е на сърце, а не като мене.Много съжалявам, че не съм учил археология...
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Принципно съм се насочил към две специалности-информатика в Софийския и някаква икономика в Унесесе,като цяло са ми минали много специалности през ума и често менях интересите си-от военоморско чак-до стоително.В крайна сметка се спирам на тези двете ,защото най-много ме привличат ,а също така са и престични ,засега с бъдеща реализация.Освен тези двете съм намислил да се пробвам и в Техническия-телекомуникаций и в УАСГ-строително инженерство,но лично желая първите две-според вас правилен ли ми е избора,имам нужда от идеи ,защото не живея в София и незнам как се развиват тенденциите и дали се насочвам към нещо с бъдеще.
Освен тези двете съм намислил да се пробвам и в Техническия-телекомуникаций и в УАСГ-строително инженерство,но лично желая първите две-според вас правилен ли ми е избора,имам нужда от идеи ,защото не живея в София и незнам как се развиват тенденциите и дали се насочвам към нещо с бъдеще.
Никой не знае какво ще се търси за в бъдеще, иначе според мене най-добре ще е в Техническия-телекомуникаций.
Lancia Kappa 2.4JTD
Lancia Dedra Integrale 2.0 S.W.
Fiat Croma 2.0 i.e. - ex.
докато дойде това бъдеще ,колко хляб има да се изядееее ,ехееееее .Прецени си сам какво ти се отдава ,влече и т.н. ,най-важно е Бъдещето ти да си зависи от тебе !!!!
Принципно съм се насочил към две специалности-информатика в Софийския и някаква икономика в Унесесе,като цяло са ми минали много специалности през ума и често менях интересите си-от военоморско чак-до стоително.В крайна сметка се спирам на тези двете ,защото най-много ме привличат ,а също така са и престични ,засега с бъдеща реализация.Освен тези двете съм намислил да се пробвам и в Техническия-телекомуникаций и в УАСГ-строително инженерство,но лично желая първите две-според вас правилен ли ми е избора,имам нужда от идеи ,защото не живея в София и незнам как се развиват тенденциите и дали се насочвам към нещо с бъдеще.
В софийския информатика или в техническия телекомуникация!Във всеки случай каквото и да решиш, отделяй си от свободното време за да се самодоучаваш - не очаквай кой знае какви чудеса от преподавателите
За предпочитане е специалностите да са от сфера, в която може да се практикува. След 2007 ако е рекъл Господ да сме членове на ЕС, тепърва ще има глад за способни инженери. Диплома е важен и то много, но въпросът е в развиване на способностите после. Задължително нещо, което няма да е досадно задължение в последствие! Успех!
Коментар