Ей, ще ни разорят с тези концерти. След AC/DC и фестивала Sonisphere извахиха на светло и групите, които ще забият на Каварна Рок Фест:ДЕН 1-ВИ-----------TARJA TURUNRNDOROEPICAATROCITYLEAVES’ EYESДЕН 2-РИ-----------KREATORSODOMKORPIKLAANIДЕН 3-ТИ-----------ACCEPTANNIHILATORPRIMAL FEARVOIVODВодят се преговори с още 2 големи групи.....
Не, че съм голям фен на Мадона, но си спомням, какво пискане падна покрай нейният концерт. Много недоволни имаше заради затворените улици около стадиона в съботния забележете августовски ден! Не искам да изпадам в спорове, кое събитие е по-значимо, убеден съм че и двете са такива! Но ми е любопитно, защо никой не спомена за затворените улици в делнични неотпускарски ДВА дни... :D На 22 и 23.06.2010 г. се забранява влизането на пътни превозни средства в двете посоки по бул. ,,Евлоги и Христо Георгиеви" между пл. ,,Орлов мост" и ул. ,,Фритьоф Нансен" в посока ,,Орлов мост" от 13,00 до 24,00 часа, с изключение на автобусите на градския транспорт от 13,00 до 17,00 часа, като и в посока ,,Орлов мост" - от 17,00 до 1,00 часа на 23 и 24.06.2010 г. включително и автобусите на градския транспорт; посока ул. ,,Фритьоф Нансен" - от 17,00 до 24,00 часа, с изключение на автобусите на градския транспорт.На 22 и 23.06.2010 г. от 13,00 до 24,00 часа се забранява влизането на пътни превозни средства съответно: ул. ,,Гурко" между бул. ,,Евлоги и Христо Георгиеви" и бул. ,,Васил Левски", с изключение на автобусите на градския транспорт; бул. ,,Драган Цанков" между бул. ,,П. К. Яворов" и бул. ,,Евлоги и Христо Георгиеви" при необходимост и по преценка на отдел ,,Пътна полиция" при СДВР.От 17,00 до 24 часа на 22 и 23.06.2010 г. се променя частично маршрутът на автобусни линии №№ 72, 75, 76, 114, 204 и 604 в посока Орлов мост.http://www.dnes.bg/sofia/2010/06/22/metallica-i-rammstein-zabivat-i-blokirat-sofiia.93167 dnes.bg
Това бе исторически концерт!На излизане Антракс споменаха Рони Джеймс Дио, след това забиха много яко, тълпата обаче беше наполовина. Ние малко закъсняхме и изпуснахме първата им песен, която май беше Got The Time.Мегадет също забиха много яко, валя дъжд, за малко градушка. Разминахме се обаче с вторият по-сериозен дъждоносен облак, който е минал по трасето Красно село - Витоша. По време на концерта на Мегадет Рони Джейм Дио ни погледа от небето под формата на една голяма и много красива дъга!Слейър са касапи! Откачих тотално, но забелязах, че май на чичко Том Арая му се отразяват годинките. Стадиона се понапълни, имаше поне 40 000.МЕТАЛИКА! България обича тази група! Какво да кажа за тях, любимата група са ми! От трите им концерта в БГ този, третият беше най-добрия! Още на 3-та песен останах без глас, ръце и врат.Момента в който излязаха и 4-те групи да направят Em I Evil - исторически момент!!!И както чух един фен до мен да се изразява: "Металика ’99 в Пловдив беше като първа целувка, днес беше като оргазъм!"И накрая критиката: наливната каменица беше чисто ла**о
Коментар