batproho написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!! част 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Дидо имаш право но не можем всички да сме си шефове, явно трябва да има и наемен персонал, за съжаление.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Абсолютно невъзможно!Най-къс път - Търново-Елена-Сливен - 110 км. с МНОГО завои.През Хаинбоаз е 112 км.И в двата случая ти трябва средна скорост от почти 200 км/ч.Боби, първи април беше преди няколко дни. Закъснял си!coolboby написа:Оплаквам се, хваля се: Изпържи ми се фъшкията, обаче подобрен рекорд - Велико Търново - Сливен = 35мин.

Коментар
-
хваля се .... след нема и седмица отивам на срещата на ФФБ в Долна Баня и ще се видя с всички приятели, които тооооооолкова много ми липсват !
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
И аз това щях да казвам. Да не говорим, че това за мен не е хвалба, а престъпление. Ей заради подобен "герой" вчера пред мен щеше да стане зверско меле. Добре че само се удариха странично, виновника избяга, но след като се обадих на 166 беше спрян от полицаи след няколко километра, за което заслужават поздравления.Immortal написа:Абсолютно невъзможно!Най-къс път - Търново-Елена-Сливен - 110 км. с МНОГО завои.През Хаинбоаз е 112 км.И в двата случая ти трябва средна скорост от почти 200 км/ч.Боби, първи април беше преди няколко дни. Закъснял си!coolboby написа:Оплаквам се, хваля се: Изпържи ми се фъшкията, обаче подобрен рекорд - Велико Търново - Сливен = 35мин.

Allergic To The Counterfeit
Коментар
-
Много добре знаеш доброто състояние на Хаинбоаз и подбалканския пътImmortal написа:Абсолютно невъзможно!Най-къс път - Търново-Елена-Сливен - 110 км. с МНОГО завои.През Хаинбоаз е 112 км.И в двата случая ти трябва средна скорост от почти 200 км/ч.Боби, първи април беше преди няколко дни. Закъснял си!coolboby написа:Оплаквам се, хваля се: Изпържи ми се фъшкията, обаче подобрен рекорд - Велико Търново - Сливен = 35мин.

Естествено не бях с Фиата, а с V12.
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар