Irka_fihi написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!! част 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
blondi_74
Да ти е живо и здраво момиченцето :D , моето на 25 април става на 10, но още не съм мислила за торта, обикновено тя си я избира, аз само одобрявам
-
хваля се: в Пловдив съм си ! За мен най-хубавото нещо в София е табелата за Пловдив ...
нагледах се на лудница и нахално шофиранеа и още нещо да се похваля : карах Мазератиоплаквам се: толкова се притеснявах, че крака ми трепереше и дори не запомних къв модел беше ...
Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING
Коментар
-
добре казано, стига да беше истина между другото нека вметна, че няма никакво значение къде си- това което изнервя най-много е трафикане се обиждай колега, не вложих лош смисълfiat_fan написа:Така е, тука тръгваме като светне зеленото, не 30 секунди след товаmims написа:хваля се: в Пловдив съм си ! За мен най-хубавото нещо в София е табелата за Пловдив ...
нагледах се на лудница и нахално шофиране
Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING
Коментар
-
От това няма как да се обидя, естествено, но наистина последно като карах в Пловдив ми се стори, че малко по-бавно се случват нещата, но може и аз да не съм разбралmims написа:добре казано, стига да беше истина между другото нека вметна, че няма никакво значение къде си- това което изнервя най-много е трафикане се обиждай колега, не вложих лош смисълfiat_fan написа:Така е, тука тръгваме като светне зеленото, не 30 секунди след товаmims написа:хваля се: в Пловдив съм си ! За мен най-хубавото нещо в София е табелата за Пловдив ...
нагледах се на лудница и нахално шофиране
Изнервящо е, но който кара постоянно в София свиква малко или много.
Allergic To The Counterfeit
Коментар
-
Абсолютно същото усещане за шофирането в Пловдив имам и азfiat_fan написа:От това няма как да се обидя, естествено, но наистина последно като карах в Пловдив ми се стори, че малко по-бавно се случват нещата, но може и аз да не съм разбрал
Изнервящо е, но който кара постоянно в София свиква малко или много.
И неведнъж съм го споделял във форума. Макар и аз да съм филибенско чедо, не съм израстнал там и винаги се нервя от неадекватните реакции на шоферите по кръстовищата. Особено от мудното потегляне по светофарите...Така, че, колежке, не е само на колегата това наблюдение, а и мое. Както и на брат ми, който развява Делтата из Пловдив.Похвалвам се: Днес беше първият истински пролетен ден. Зарязах всякаква работа и цял ден се мотах по кафенетата и в парка на припек.Оплаквам се: Ще трябва да наваксам пропуснатата работа тази нощ и утре...
Коментар
-
Някои си спят целогодишно!vital написа:Абе от два дни е по-топло и вече спят голяма част от шофьорите. Т’ва е оплакване
Аз се изнервям, при положение, че се возя, а на fihi не знам к’во му е.И се чудя после защо от време на време пожелава майките на някои шофьори...
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар