Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Irka_fihi написа:
    Оплакване - инструкторът ми нещо ме мотае...
    Не те мотае, просто не е в София.
    Manowar - Татко
    Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
    Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
    Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
    Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

"Хвалба" - тъкмо, когато мислиш,че нещата са зле, разбираш,че могат да станат по-зле!
      "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
      Ванга

Коментар

Хваля се: Снощи се срещнах със съученици от техникума.Не се бяхме виждали от близо 9 години!.Тръпката беше страхотна.Не я заменям за нищо :D.Оплакване:Още съм пиян, на работа съм, спи ми се, не съм си оправил колата още, имам работа, гладен съм....ма ми е супер готино от снощи

Коментар

Хвалба: ходих на кино по женскиОплакване: скъсаха ми се ботушитехвалба: купих си нови Оплакване: криво ми е много- любимия го няма

Коментар

Ми да са оплача пък - температурата ми е само 39.6! Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
            "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
            Ванга

Коментар

Хваля се: Времето вън е хубаво и ми е супер кеф,мързелувам си вкъщи и спамя у форума. :P
              Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
              Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
              Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Оплакване: Днес не ни дадоха заплати... Оплакване: До понеделник ще карам на два лева и на много псувни
                "Без сърца, сме просто машини"
                Toyota Prius 1.5 Hybrid
                EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Хваля се: Сам си оправих климатика в офиса Цялата хамалогия ми струваше 10 лв и разкарване до един магазин за един кондензатор.Ако бях извикал някой, щеше да ми струва поне 30 лв, и то щото се познаваме... иначе като нищо за това да одрусат някой стотина лева...

Коментар

Хваля се: ще сменям работатаОплаквам се: ще ми е мъчно за някой колеги
                    Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
                    Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
                    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
                    Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
                    BMW X3 3.0D Aut

Коментар

хваля се :ще сменям колата

Коментар

Оплаквам се. днес съм на работа - втора смяна.Хваля се. Снощи сложих ксенон и сега виждам всичко :D
                        Продавам части след суапа: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=969475#969475
                        Punto. 1.2 16v. 86hp+

Коментар

Хваля се: Измих си количката. :P Оплаквам се: 5 минути след измиването и пак беше мръсна.
                          Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                          Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                          Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Хвалба - и аз си измих количката, вижда се вече какъв цвят е.Оплавкане - 8 ден на лекарства и съвсем леко подобрение.
                            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

strajaro написа:
                              хваля се :ще сменям колата
                              надявам се марката на колата, която си решил да взимаш не започва с "Ф"
                              Виж бейби не сме глупаци,
                              ние сме отбор от здравеняци.
                              Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
                              така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
                              http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Оплакване - снощи си купих sd карта за телефона, ето какво и се случи днес:
                                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Working...
                                X