Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Все криво напоследък.....снощи за капак ми звъннаха, че един приятел закъсал към Обзор и с един друг изхвърчахме да го дърпаме..по пътя ни спряха ченгета и ми писаха акт, че не си нося личната карта( не бях аз шофьора). Днес пак едни простотии, чак не ми се обяснява Туй бяха все оплаквания!
    Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
    Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
    Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
    BMW X3 3.0D Aut

Коментар

Хваля се: Изкарахме си чудесно на Итал-феста! Особено СЛЕД ресторанта вечерта. Оплаквам се: Нещо ме цепи главата... от какво ли?!?

Коментар

Хваля се: В почивка съм. Днес заведох семейството си на Созопол, Ропотамо, Приморско, Лозенец. Видяхме мощите на Йоан Предтеча. Доволен съм от времето прекарано със семейството си и други хора. В петък ако котка не ни мине път ще пътуваме и почиваме в Гърция ( гр. Сарти на Халкидики )Оплаквам се: В Приморско са ударили кепенците. Нищо не работи. Закрили са сезона. Южното ни черноморие се е комерсиализирало със скоростта на светлината.
        A17DTС/S
        Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

оплакване : баща ми днес си отрезал два пръста на циркуляра в работата...., ужас !
          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
          Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Оплаквам се вчера вечерта някой ми е смачкал задната дясна врата на типото Yellow_Flash_Colorz_PDT_41 Yellow_Flash_Colorz_PDT_41

Коментар

Хваля се: - изключитлено приятно ме изненада един мой много добър приятел тази вечер... дошъл си е от чужбина без предварително да ми каже, и ми звънна да се видим изневиделица Пихме ракия. Малко де, щом уцелвам сега клавишите - друг мой приятел, с когото не се бях чувал от няколко години, ме откри в фейсбука... намира се в Норвегия (и той, поредния). Не ще да се връща.Интересен ден...

Коментар

Оплаквам се:с приятел правим изолация на кабинета ми,нали е криза,а и като сметнахме колко би ни струвало.. Та,сами си я правим.Хваля се:ма па става убавооо !Оплаквам се:нещо ме тресат нервите от около 10-тина дни,даже на моменти се хващам,че карам.... не както трябва и е редно !??Хваля се:утре е почивен ден и у тъмни доби запрашвам по Струма за риба!!!Йееехх,кеф!!
                1.Безплатният секс развращава,платеният-озлобява.

Коментар

колеги тук може да се видите някъде случайно http://www.vbox7.com/play:c3a45d5a
                  Fiat punto 1.4 16v 1994 KН 7792 A*?

http://forum.fiat-bg.org/garage.php?...hicle&CID=1438

Коментар

Оплаквам се: след вчерашния пълен с изненади ден, днес научих тъжната новина, че един много много добър и обичан от мен човек е починал.Лека му пръст!

Коментар

Хваля се :Имам музика .. 6 колонки , най-накрая напълно свирещи във фиата , ново cd.. И гърне (някой от форума е продавал това , и някак стигна до мен)Оплаквам се : за смяна на гарнитури съм , и ми се скъса ОРИГИНАЛНИЯ ремък за водната помпа .. :D17 годишен отлежал ..
                      smallix написа:
                      Оплаквам се вчера вечерта някой ми е смачкал задната дясна врата на типото Yellow_Flash_Colorz_PDT_41 Yellow_Flash_Colorz_PDT_41
                      Те на Tipo-тата тва им е често срещан дефект .. В кръга на майтапа нали .. иначе , и мойто е така , виждал съм и други .. явно страстта ни към автомобила ни води до раняване от дясно (а не лявата/наша) страна на автомобила :D
                      Fiat Tipo 1600cc 84hp+? , цвят Бордо , Полукабриолет , GT интериор. На кратко - една истинска машина.
                      Бившата - Volvo V702.5 TDI 140 hp. - една УНИКАЛНО МОЩНА дизелова кола в моите очи..

Коментар

Оплаквам се: бях си поръчал една джунджурийка за колата от ebay, ама нещо доставката не се получи....върнаха ми парите, ама аз си исках нещенцето Търсих да пробвам с друг продавач (че тоя не иска да рискува пак да му се изгуби стоката),обаче никой не продава същото Остава да се надявам да пристигне първата доставка, макар и със закъснение Хваля се: днес се разходихме до вилата и си изкарахме чудно
                        BMW X3 3.0D Aut

Коментар

оплаквам се:големи смотаняци има в тоз форумхваля се :вече знам кои са

Коментар

Оплаквам се: strajaro не споделя, кои са тея от предния пост
                            BMW X3 3.0D Aut

Коментар

едни долни използвачи и мизерницимога и по имена да ги изредя

Коментар

оплаквам се- сборичкахме се една шкодахвалба-фиата се размина с драскотина на калника, а шкодата си сгъна малко врататауф малкия дявол беше

Коментар

Working...
                                X