Хвалба: Приели са ме в Русенския магистратура, доста хубава специалност - Възобновяеми енергийни източници и технологии.Оплакване: Не знам дали ще упея да събера пари за първата такса...
Оплаквам се: Виваком ме зариват с една камара SMS-а на ден за глупавата им игра за техните червени Голф 6-ци. Как да се отърва от тоя спам? Може би трябва да се обадя на оператор или?
Оплаквам се: Виваком ме зариват с една камара SMS-а на ден за глупавата им игра за техните червени Голф 6-ци. Как да се отърва от тоя спам? Може би трябва да се обадя на оператор или?
9999? Обаждаш се на оператор и му казваш номера от който ти ги пращат и спират да ти ги пращат ако си и с по джиджан телефон - би трябвало да имаш и blacklist - може и от там! P.S. Играта не е ли на мтел?
Оплакване - пак ни застигна тежък финансов колапс!
двама сме ! даже отпадам от Карандила!
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Оплаквам се!--> Аз също се присъединявам към безпаричните.Оплаквам се! Отпадам от Карандила.Хваля се! цял ден се чудя къде да полегна .Оплаквам се! Бездействието е много голям проблем,поне за мен.
оплаквам се: яко съм хремаваоплаквам се: смотаният мъдрец не спира да ме болиоплаквам се: в следствие на горните 2 ме боли и гърлотооплаквам се: в Събота сме на сватба, а аз не си харесах никва рокляима и 1 хвалба : купих си уникални ботуши
Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING
оплаквам се, имах невероятна оферта за петък вечер, и после срещата на Карандила, но всичко пропадна !
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
оплаквам се, имах невероятна оферта за петък вечер, и после срещата на Карандила, но всичко пропадна !
Офертата важи за всеки петък, за който се сетиш Оплаквам се - на Коста му пропадна пътуванетоХваля се - сложих джантите от Делтата на Дедъра и стана супер!
Хваля се - сложих джантите от Делтата на Дедъра и стана супер!
нема ли снимки да я видим ?
Веско, да е жива и здрава жена ти сега, да работи, за да изплаща кредита. Боби, тя твойта, беше ясна. Още с колко ще се разделяш... Сега пак предстои дълъг и тежък кастинг... Оф, да се похваля - и аз вчера свърших доста неща, днес също.Най-хубавото - намерих си 3в1 в един магазин, ама от "старото"! Много съм щастлива! Не бях пила кафе от няколко дни!П.П. Дидо, за нас няма ли оферти?
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар