Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Хвалба: Приели са ме в Русенския магистратура, доста хубава специалност - Възобновяеми енергийни източници и технологии.Оплакване: Не знам дали ще упея да събера пари за първата такса...

Коментар

Оплаквам се: Виваком ме зариват с една камара SMS-а на ден за глупавата им игра за техните червени Голф 6-ци. Как да се отърва от тоя спам? Може би трябва да се обадя на оператор или?

Коментар

coolboby написа:
        Оплаквам се: Виваком ме зариват с една камара SMS-а на ден за глупавата им игра за техните червени Голф 6-ци. Как да се отърва от тоя спам? Може би трябва да се обадя на оператор или?
        9999? Обаждаш се на оператор и му казваш номера от който ти ги пращат и спират да ти ги пращат ако си и с по джиджан телефон - би трябвало да имаш и blacklist - може и от там! P.S. Играта не е ли на мтел?
        Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP

Коментар

Не, обади се на модератор! Оплакване - пак ни застигна тежък финансов колапс!
          "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
          Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
            Оплакване - пак ни застигна тежък финансов колапс!
            двама сме ! даже отпадам от Карандила!
            Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
            Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Оплаквам се!--> Аз също се присъединявам към безпаричните.Оплаквам се! Отпадам от Карандила.Хваля се! цял ден се чудя къде да полегна .Оплаквам се! Бездействието е много голям проблем,поне за мен.

Коментар

Оплаквам се: Разделих се с приятелката си...

Коментар

coolboby написа:
                  Оплаквам се: Разделих се с приятелката си...
                  ... това не е ли хвалба ?

Коментар

оплаквам се: яко съм хремаваоплаквам се: смотаният мъдрец не спира да ме болиоплаквам се: в следствие на горните 2 ме боли и гърлотооплаквам се: в Събота сме на сватба, а аз не си харесах никва рокляима и 1 хвалба : купих си уникални ботуши
                    Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
                    AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

хваля се: свърших си всичките задачи за деня въпреки кофите вода които се изляха върху мен
                      Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
                      FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Хваля се: От днес отново съм с "А" категория!...Алпи,дръжте сееееее
                        Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
                        Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!

Коментар

оплаквам се, имах невероятна оферта за петък вечер, и после срещата на Карандила, но всичко пропадна !
                          Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

kosta написа:
                            оплаквам се, имах невероятна оферта за петък вечер, и после срещата на Карандила, но всичко пропадна !
                            Офертата важи за всеки петък, за който се сетиш Оплаквам се - на Коста му пропадна пътуванетоХваля се - сложих джантите от Делтата на Дедъра и стана супер!

Коментар

Immortal написа:
                              Офертата важи за всеки петък, за който се сетиш
                              внимавай какво си пожелаваш !
                              Immortal написа:
                              Хваля се - сложих джантите от Делтата на Дедъра и стана супер!
                              нема ли снимки да я видим ?

Коментар

Веско, да е жива и здрава жена ти сега, да работи, за да изплаща кредита. Боби, тя твойта, беше ясна. Още с колко ще се разделяш... Сега пак предстои дълъг и тежък кастинг... Оф, да се похваля - и аз вчера свърших доста неща, днес също.Най-хубавото - намерих си 3в1 в един магазин, ама от "старото"! Много съм щастлива! Не бях пила кафе от няколко дни!П.П. Дидо, за нас няма ли оферти?
                                "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                                Ванга

Коментар

Working...
                                X