Колеги анкетата ми е породена от една друга тема в която се приема за нормално да работиш на 300-400км от местожителство си( в Германия).Та това вечно споменаване на тази държава ме накара да се допитам до вас.От къде са ви внесени автомобилите ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
От коя държава е внесен вашият автомобил?
Collapse
X
-
Италия.Когато я взехме беше на 271 000.Реалните сигурно са към 500 или 600 000.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic
+ Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift.
- Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Имах коментар ама по молба на колегата го изтрих. Та да не спамим темата.coolboby написа:Когато са му я "предали" по-добре ли звучи?И аз не се заяждам.z_sutrov написа:Не че нещо се заяждам ама малко ми е странно като говориш, че ти си я взел.Princo написа:Италия.Когато я взех беше на 271 000.Реалните сигурно са към 500 или 600 000.
Та по темата: моята е от Италия. Имало е 2-ма собственици преди мене. Един дарт и един младеж на 20г за малко я е карал.
Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
-
И моята е от Италия, конкретно от Ла Специя.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Тъй като може да се гласува само веднъж- гласувах Италия. Но Делтата ни е от Германия.И веднага да разкажа - не че не съм го правил де
- Дедрата беше нов внос от Италия. Качих се и само карам. Никакви забележки до момента - 2 години.Делтата беше нов внос от Германия. Имаше доста за стягане, докато стане това, което е...Та мита за неподдържаните "италианки" и перфектните "германки" поне при мен не важи.
Коментар
-
Италия. Свалиха я от автовоза с един пръст прах по нея и паднал акумулатор - трябваше да я запалим с кабели от друга кола. Не искам и да знам историята и каква е, че сигурно ще колабирам Yellow_Flash_Colorz_PDT_37. Важното е, че издаяни 2 години и 400000км без да пипам нищо по нея, което сигурно е рекорд за италиянски автомобил. На третата вече, нещата стоят по-друг начин
, едва ли е нужно точно на заклетите фиатаджии да обяснявам с подробности
Коментар
-
Re: От коя държава е внесен вашият автомобил?
От Германия. Пристигна на собствен ход, което не означава, че беше в добро състояние. Точно обратно. След като няколко пъти различни майстори ме убеждаваха в двете крайности, моето убеждение след 2 г. експлоатация е, че получих един порядъчно занемарен автомобил.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
Реклама
Collapse

Иначе на местно ниво съм ги купувал съответно от Перник, Дупница и Варна.

Коментар