здравеите колеги имам един w203 и искам за града нещо по малко и се спрях на bravo или brava и въпроса ми е TDI или JTD . TDI то на фиата добър мотор ли е проблеми прави ли заслужава ли си , защото ми се иска да е до 101 коняq да плащам малкия данък ,пък JTD е 105 коня , много по добър ли е JTD от TDI посъветваите ме
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
FIAT bravo JTD или TDI
Collapse
X
-
Re: FIAT bravo JTD или TDI
1.Какво е w203 ? 2.TDI при фиат няма.Тва си е запазена марка на ваговете.ТД има при италианките.JTD ! Ама да е JTD 100.Малкия данък,турбинка с променлива геометрия.Иначе,ако не намериш взимай JTD 105,все пак данъка веднъж се плаща.Здрави мотори са,виж в дизел раздела,има доста написано.hov написа:здравеите колеги имам един w203 и искам за града нещо по малко и се спрях на bravo или brava и въпроса ми е TDI или JTD . TDI то на фиата добър мотор ли е проблеми прави ли заслужава ли си , защото ми се иска да е до 101 коняq да плащам малкия данък ,пък JTD е 105 коня , много по добър ли е JTD от TDI посъветваите ме
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic
+ Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift.
- Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
-
Humppa
ФИАТ нямат TDI, това е клонинга на WV на комънрейл технологията на ФИАТ. Бравота има TD. Препоръчвам ти JTD!
Коментар
-
w203 е мерцедес с220 2 данака по 140 лв много ще ми доидат примерно говоря за такъв мотор http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...199&f1=details заслужава ли си добри ли са или да се бръкна за jtd колата ще се кара само в града
Коментар
-
Бръкни се за JTD. Няма да сбъркаш. Много по-сигурен е от ТД мотора.И търси JTD 100, както ти е казал колегата по-горе."Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
Humppa -
Щом е за града,огледай за Пунто МК2 JTD.Но определено търси JTD.Много по-надежден е от TD.Humppa написа:ФИАТ нямат TDI, това е клонинга на WV на комънрейл технологията на ФИАТ. Бравота има TD. Препоръчвам ти JTD!Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic
+ Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift.
- Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Принкович, аре покажи ми един ВАГ TDI който е Помпе Дюзе .TDI - 90к.с. ТDI - 110 - променлива геометрияTDI - 100, 115, 130 - тия са PD TDI са 150 , но не ги знам ква технология са.Говоря само за 4 цилиндровите ДВГ, другите не ги знам.Иначе колегата да търси само Евро3 двигател, всичко друго да го отсвирва
F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
Re: FIAT bravo JTD или TDI
Колеги, това JTD 100 що за чудо е? На калника пише ли JTD 100 или не? До сега не бях чувал да има такъв двигател.И последен въпрос, има ли във форума човек с въпросният двигател, и ако е да, може ли да напише номер на двигателя, защото по каталози не го намирам!Princo написа:JTD ! Ама да е JTD 100.Малкия данък,турбинка с променлива геометрия.
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар