Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Помогнете откраднаха ми Браво 1.8 16в

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

То хубаво са платени, ама дали са "охраняеми", там е въпроса.Че бая коли изчезнаха от платени паркинги. Пари не можеш да вземеш посмъртно от фирмата или поне от тези фирми държащи кварталните паркинги. Нито документ имаш, нито нищо. Едно билетче в повечето случаи.
    .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
    www.cyxap.com

Коментар

Malone написа:
      То хубаво са платени, ама дали са "охраняеми", там е въпроса.Че бая коли изчезнаха от платени паркинги. Пари не можеш да вземеш посмъртно от фирмата или поне от тези фирми държащи кварталните паркинги. Нито документ имаш, нито нищо. Едно билетче в повечето случаи.
      Една туба с бензин - 30лв., едно кибритче 0.10лв. - да гледаш как колата на собственика на паркинга гори - БЕЗЦЕННО!!! Начини винаги има с подходящите хора...
      MB 280 S W108 67' - pickUp
      MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
      ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
      Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
      office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid

Коментар

Suppish написа:
        Една туба с бензин - 30лв., едно кибритче 0.10лв. - да гледаш как колата на собственика на паркинга гори - БЕЗЦЕННО!!! Начини винаги има с подходящите хора...
        Да бе ще му правя кефа да вземе пари кеш от застрахователя....
        --Старата ръжда любов не хваща!--
        156 sportwagon 1,9 jtd 115
        ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Колега, какво стана? Обадиха ли се за откуп?

Коментар

Shumy написа:
            Какъв ще е откупа според теб за кола, която струва 3000лв, че и по-малко? Или келешчета са я взели да се повозят, или някога морга е направила поръчка...
            Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Има шанс да се намери. Само трябва да се оглеждаме. Преди около седмица до 21 СОУ видях едно новичко POLO със счупен десен прозорец и реших че през ноща някой го е разбил. На следващия ден колата си седеше по същия начин и реших да се обадя в 4 РПУ, след няколко часа колата я нямаше от мястото но я видях пред БУЛИНС със залепено стъкла а на следващия ден я нямаше и от там. Така че надежда винаги има. Стискам палци и ще се оглеждам.
              Fiat Marea Weekend 2,4 JTD 130 HLX
              2000г.
              Fiat Tempra 1'8 ie 1990 /покойница/

Коментар

Shumy написа:
                Никой още не е званял за откуп. Мам**ата им мръсна. Образованието ми е автомобилен техник и следващата кола (когато събера да я купя) , ще я обезопася по всички начини които знам без алармата, не че ще ги спре , но поне няма да могат да си тръгнат с колата на ход, а ще трбва да я дигат. Това което ми се случи , не го пожелавам на никого.
                Не е важно колко ти е бърза колата, а колко бързо тръгваш!!!

Коментар

Vladim написа:
                  Shumy написа:
                  Какъв ще е откупа според теб за кола, която струва 3000лв, че и по-малко? Или келешчета са я взели да се повозят, или някога морга е направила поръчка...
                  За кола до около 5000лв искат 1000лв, после мизата скача Но обикновено се обаждат ден-два след като са я вдигнали, защото иначе има риск да я държат.Колега много съжалявам за загубата ти, дано колата е зарязана някъде и се намери цяла. Ако имаш приятели таксиметрови шофиори им кажи да се оглеждат.

Коментар

ostanchev написа:
                    Никой още не е званял за откуп. Мам**ата им мръсна. Образованието ми е автомобилен техник и следващата кола (когато събера да я купя) , ще я обезопася по всички начини които знам без алармата, не че ще ги спре , но поне няма да могат да си тръгнат с колата на ход, а ще трбва да я дигат. Това което ми се случи , не го пожелавам на никого.
                    Колега, съжалявам за случката ти, неприятна история... Ще споделиш ли подробности, че да знаем от, какво да се пазим? Как изчезна колата, имаше ли работеща Fiat Code система, аларма с имобилазйзер...?
                    Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Working...
                    X