То хубаво са платени, ама дали са "охраняеми", там е въпроса.Че бая коли изчезнаха от платени паркинги. Пари не можеш да вземеш посмъртно от фирмата или поне от тези фирми държащи кварталните паркинги. Нито документ имаш, нито нищо. Едно билетче в повечето случаи.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помогнете откраднаха ми Браво 1.8 16в
Collapse
X
-
Malone написа:То хубаво са платени, ама дали са "охраняеми", там е въпроса.Че бая коли изчезнаха от платени паркинги. Пари не можеш да вземеш посмъртно от фирмата или поне от тези фирми държащи кварталните паркинги. Нито документ имаш, нито нищо. Едно билетче в повечето случаи.MB 280 S W108 67' - pickUp
MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid
Коментар
-
Suppish написа:Една туба с бензин - 30лв., едно кибритче 0.10лв. - да гледаш как колата на собственика на паркинга гори - БЕЗЦЕННО!!! Начини винаги има с подходящите хора...--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
Има шанс да се намери. Само трябва да се оглеждаме. Преди около седмица до 21 СОУ видях едно новичко POLO със счупен десен прозорец и реших че през ноща някой го е разбил. На следващия ден колата си седеше по същия начин и реших да се обадя в 4 РПУ, след няколко часа колата я нямаше от мястото но я видях пред БУЛИНС със залепено стъкла а на следващия ден я нямаше и от там. Така че надежда винаги има. Стискам палци и ще се оглеждам.Fiat Marea Weekend 2,4 JTD 130 HLX
2000г.
Fiat Tempra 1'8 ie 1990 /покойница/
Коментар
-
Shumy написа:Колега, какво стана? Обадиха ли се за откуп?Не е важно колко ти е бърза колата, а колко бързо тръгваш!!!
Коментар
-
Vladim написа:Shumy написа:Колега, какво стана? Обадиха ли се за откуп?
Коментар
-
ostanchev написа:Никой още не е званял за откуп. Мам**ата им мръсна. Образованието ми е автомобилен техник и следващата кола (когато събера да я купя) , ще я обезопася по всички начини които знам без алармата, не че ще ги спре , но поне няма да могат да си тръгнат с колата на ход, а ще трбва да я дигат. Това което ми се случи , не го пожелавам на никого.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар