То и аз гледам един Опел кабриолет цяло лято със зимни гуми и сега е с тях. Мислиш ли че има гуми? Ако го спрат ще отърве глобата, но дали, ако се наложи да спре ще отърве катастрофата?
Очевидно най-доброто решение е всяка кола да има екип техници и набор гуми за всякакво "време" - зимно студено, зимно топло, лятно студено, лятно топло, зимно студено с дъжд, лятно след дъжд, лятно по време на дъжд, лятно при силен дъжд, зимно след бързо захлаждане след лятно и след суша без дъжд, лятно през ноември, но със сняг на сутринта, зимно при студ и сняг, същото без сняг, същото при киша от снегопочистващите фирми, а в малките улички утъпкан на коловози сняг .... минимум средно статистичести ТИР ще е необходим... ама и за него ще трябват гуми за същите условия, иначе ще изостава от колата
Какво МПС е ТИР Също така няма да е лошо да разбереш преди да пишеш.... какви гуми се предлагат за автобуси.....
Брей, че си сериозен ... човек не може и да се опита да се пошегува...
Значи, пак ме изкарахте от най-пробитите цървули, щом имам 8 годишни ЗИМНИ гуми с 5мм. грайфер - това е най-лошия вариант ВО, ае да правим клипчета по празниците....
Хайде.Днес ставам и гледам, че тази нощ пак е валяло някакъв сняг.Надявам се на уличката да са останали 1-2 сантиметра сняг за клипчетата. Утре през деня как си?Аз съм болен, но за шоуто що не.
Преди час и нещо, аз с моите вече 9 /ДЕВЕТ/ годишни зимни гуми спрях на бул.Габрово (светофара на Кауфланд), а колегата зад мен с чисто новите си миналогодишни зимни гуми не можа да спре сам и трябваше да му помагам с багажник :DКак стана така не знам.... заедно тръгнахме от светофара на бул.Сливница и на следващия светофар, той като видя, че има коли в лентата за ляв завой реши да се престрои зад мен, но тогава вече трябваше да спираме Добре, че не бях с летни гуми.... :D
Ако ти си карал с 30 и си спрял, а той е карал с 50 е нормално да не може. Случаи на коли, които спират в други коли има и през лятото, а уж няма сняг....
The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Преди час и нещо, аз с моите вече 9 /ДЕВЕТ/ годишни зимни гуми спрях на бул.Габрово (светофара на Кауфланд), а колегата зад мен с чисто новите си миналогодишни зимни гуми не можа да спре сам и трябваше да му помагам с багажник :DКак стана така не знам.... заедно тръгнахме от светофара на бул.Сливница и на следващия светофар, той като видя, че има коли в лентата за ляв завой реши да се престрои зад мен, но тогава вече трябваше да спираме Добре, че не бях с летни гуми.... :D
абе Кики кво ги правиш тия коли ,всичките ги блъскаш за норматив :D неприятна случка дано всичко е ок
Ако ти си карал с 30 и си спрял, а той е карал с 50 е нормално да не може. Случаи на коли, които спират в други коли има и през лятото, а уж няма сняг....
Е, хайде сега - няма как да тръгнем заедно от светофара, аз да карам по-бавно, а той да се престроява зад мен
tomazo написа:
абе Кики кво ги правиш тия коли ,всичките ги блъскаш за норматив :D неприятна случка дано всичко е ок
То не беше удар, просто си спря в моята броня - одраска моята боя и счупи своята решетката - аз това изобщо не го броя По-интересното в случая е, че аз не мога да тръгвам и да спирам....
Преди час и нещо, аз с моите вече 9 /ДЕВЕТ/ годишни зимни гуми
Аре малко да ти сипя и аз Имаш пари за кви ли не глупости, а не и за свежи гуми.Стискам палци да изкараш безаварийно зимата.Не че и аз не карам със стари гуми, но не са 9г. пластмаса.
Коментар