Филмчето е 20тина минути - естествено на Джеръми Кларксън - едва ли има някой който да не го е чувал - ако има - да се поправи веднага иначе няма място във форума
Част е от една поредица за колите по света - но страна по страна.Доста е стар - като гледам че нашите бараки са на мода - поне на 12-13 години - да кажем средата на 90-те.Но епизода за Италия е задължителен за гледане.Във филма участват давайки интервюта - Стефани Аниели, Джужаро, Пининфарина...Качил съм го тук: http://tranz.it/load.php?id=YYx26kmu4I5FBzGI416343Мисля че около месец ще е активен линка - 230мб е.Ако някой иска да се изкефи на цялата поредица - Jeremy Clarksons Motorworld - има я в Замунда.Естествено субтитри няма.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нещо задължително за гледане от всеки итал-фен!
Collapse
X
-
"Пешеходците могат да бъдат прежалени, с изключение на децата....", "Не мисля, че в града трябва да се носи колан, защото не се движиш бързо...." Лудница просто..а аз от колко време я търся тази поредица не е истина просто. Колега мерси за темата
FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now
Коментар
-
"Let’s burn some rubber ! "
Много добър филм.
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic
+ Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift.
- Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Мбре, много сме тънкообидни нещо....Казал съм точно каквото съм мислел - и на мен не ми харесват на други хора мислите ама какво да направя.Ако пък колега точно ТИ се чувстваш по някакъв начин лично засегнат искам да подчертая че тук сме се събрали заради страстта ни към италианските автомобили, и към автомобилите изобщо - така че не смятам че хора които са далече то тази мисъл имат какво да правят тука освен да спамят.emzo написа:Не го знам тоз кой е, не мисля и да го гледам.Ама много Ви здраве, с изказвания от рода на:едва ли има някой който да не го е чувал - ако има - да се поправи веднага иначе няма място във форумаAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар