ogi28b написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Винетките поскъпват от 2010г.!!
Collapse
X
-
Дишайте
[quote:6ca19eadce]Годишните винетки няма да поскъпват догодина 27 октомври 2009 | 18:48 | Агенция "Фокус" София. Няма да има увеличаване цената на годишните винетки за следващата 2010 г. Това съобщиха за Агенция ,,Фокус
Alfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
-
Честно казано почва да ми писва на оная и на другата работа от това "Тука има - Тука нема"!!! Изхвърлят се като чекии на песок и на другия ден - няма да го правим.Тия хептен за канарчета ни хванаха!!!!
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Така е за сега,наистина няма да поскъпват винетките http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2009/..._da_poskupvat/Fiat Brava 1.6 16v 97г.
Citroen C4
Коментар
-
Съжаляаш, че няма да има увеличение ли?naskobg написа:Прав си, съжалявам.Vladim написа:Няма да има увеличение, не си внимавал! :Pnaskobg написа:Няма, ама има. Увеличават само годишните за леки автомобили. Аз с такава карам.
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
:D Аааааа, не. Недей така бе. :D Съжалявам, че не съм внимавал.kiro_of_the_day написа:Съжаляаш, че няма да има увеличение ли?naskobg написа:Прав си, съжалявам.Vladim написа:Няма да има увеличение, не си внимавал! :Pnaskobg написа:Няма, ама има. Увеличават само годишните за леки автомобили. Аз с такава карам.
Коментар
-
Аз не разбирам защо се ядосвате за поскъпването на винетките. Че то лошо няма. Нека да ги направят по 200-300 лева, че хем да има за всеки да си натъпче по джобовете, хем да им стане съвестно да си разделят всичките пари и да оставят някой и друг лев и за ремонтните дейности по пътищата. П.П. Трябва да има минетки и за в града, и на колоездачите и на пешеходците, а за тези които тичат по-бързо поне по две. За всеки крак по една. :PFiat Tipo 1.4i.e. 72hp 1993 - истинският автомобил
Fiat Coupe 2000 16V 139hp 1995 - като хубавата жена - кеф ти е да си с нея, но ти къса нервите и джоба - продадена
-------------------------------------------------------------
Коментар
-
2000_16V написа:Аз не разбирам защо се ядосвате за поскъпването на винетките. Че то лошо няма. Нека да ги направят по 200-300 лева, че хем да има за всеки да си натъпче по джобовете, хем да им стане съвестно да си разделят всичките пари и да оставят някой и друг лев и за ремонтните дейности по пътищата. П.П. Трябва да има минетки и за в града, и на колоездачите и на пешеходците, а за тези които тичат по-бързо поне по две. За всеки крак по една. :P
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар