Темата е за винетки все пак. Свикнах, като излизам от София да не мисля за винетка така, че ще си купя отново едногодишна нищо, че ще е по-скъпа.
Аз съм се зарекъл да си купя винетка, без да правя сметка дали ще пътувам, защото тази година няколко пъти се случи колата да пътува, аз или баща ми, и все нямаше винетка. Даже единия път беше в 2 поредни седмици, като втората седмица - само за да се върна от Пловдив, платих допълнително 10 лева, за да измина 150 км, и повече не пътувах същата седмица. Ходих на 1-2 срещи на форума, и като тегля чертата - за сезона съм платил 6 винетки, аз и баща ми общо. Вземи си една годишна, и не се занимавай с глупости. Няма ли веднъж да се оплачем, че данък смет е висок и няма резултати, че млякото го изкупуват на безценица, че обработваеми земи пустеят, ами само за винетките и цигарите и алкохола?
Е ти все още не си вътре ... аз какво да кажа, като реших да не си взимам началото на годината ... до сега ПОНЕ 15 седмични съм взел ... Така, че и 150 лв да е от догодина ... определено няма да се почудя ни най-малко
Дишайте [quote:6ca19eadce]Годишните винетки няма да поскъпват догодина 27 октомври 2009 | 18:48 | Агенция "Фокус" София. Няма да има увеличаване цената на годишните винетки за следващата 2010 г. Това съобщиха за Агенция ,,Фокус
Alfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Честно казано почва да ми писва на оная и на другата работа от това "Тука има - Тука нема"!!! Изхвърлят се като чекии на песок и на другия ден - няма да го правим.Тия хептен за канарчета ни хванаха!!!!
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Аз не разбирам защо се ядосвате за поскъпването на винетките. Че то лошо няма. Нека да ги направят по 200-300 лева, че хем да има за всеки да си натъпче по джобовете, хем да им стане съвестно да си разделят всичките пари и да оставят някой и друг лев и за ремонтните дейности по пътищата. П.П. Трябва да има минетки и за в града, и на колоездачите и на пешеходците, а за тези които тичат по-бързо поне по две. За всеки крак по една. :P
Fiat Tipo 1.4i.e. 72hp 1993 - истинският автомобил
Fiat Coupe 2000 16V 139hp 1995 - като хубавата жена - кеф ти е да си с нея, но ти къса нервите и джоба - продадена
-------------------------------------------------------------
Аз не разбирам защо се ядосвате за поскъпването на винетките. Че то лошо няма. Нека да ги направят по 200-300 лева, че хем да има за всеки да си натъпче по джобовете, хем да им стане съвестно да си разделят всичките пари и да оставят някой и друг лев и за ремонтните дейности по пътищата. П.П. Трябва да има минетки и за в града, и на колоездачите и на пешеходците, а за тези които тичат по-бързо поне по две. За всеки крак по една. :P
Ае и тука групичка тарикати, решили да дишат безплатно...И ново заглавие- този път, че няма да поскъпват-http://dnes.dir.bg/2009/10/27/news5289415.htmlкой враг на здравите сили пусна старото инфо - в заглавието на темата ??
Коментар