simeon3000 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Винетките поскъпват от 2010г.!!
Collapse
X
-
Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
-
така ще е...помните ли оня разказ "Андрешко" за бирника и селянина...ми то нищо не се е променило... всеки иска да кара без да плаща... тарикатлъците със залепване и разлепване на винетката и ползването й на няколко автомобила, измамите с к.с. на двигателите за да се плаща по-малко данък, нерегистрирането на колите в данъчното за да се спести данъка... всичко това води до повишаване на цените на винетките и данъците...и после само псуваме, че пътищата били разбити... ми то с трици маймуни не се ловят...Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Докога ще си мият ръцете с олигофрена Станишев?Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:kiro_of_the_day написа:Докога ще си мият ръцете с олигофрена Станишев?Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
dudulia написа:Vladim написа:kiro_of_the_day написа:Докога ще си мият ръцете с олигофрена Станишев?Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
dudulia написа:Това оправдание е много глупаво.Нали ако настъпи ПТП и колата не е застрахована,то застрахователите не плащат нищо,освен ако една от колите няма застраховка Каско,но пък то от своя страна няма нищо общо с ГО.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
donnna написа:ми то нищо не се е променило... всеки иска да кара без да плаща... тарикатлъците със залепване и разлепване на винетката и ползването й на няколко автомобила, измамите с к.с. на двигателите за да се плаща по-малко данък, нерегистрирането на колите в данъчното за да се спести данъка... всичко това води до повишаване на цените на винетките и данъците...и после само псуваме, че пътищата били разбити... ми то с трици маймуни не се ловят...Както и да е, молбата за прихващане/връщане на данъчни задължения е подадена преди 2-3 месеца. До този момент - нищо!Та, питам - държавата да не би да е коректен платец
Има ли установен срок, освен "разумен" такъв, в който трябва да се издължи тя? Текат ли лихви за просрочие? И в крайна сметка, равнопоствени ли сме аз и държавата/общината като икономически субекти? Защото аз имам срокове да спазвам когато трябва да плащам и ги спазвам, но когато трябва да ми се връща - греда!И какво ще стане с недоизползваната ми винетка от миналата кола? Не следва ли да ми се издаде нова или да ми се върнат част от онези 67 лева?Извинявам се, че се отклоних от темата и аз...
She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
BEX---GT написа:понеже пътищата са прекрасни....да им е$a п@#$%^а лелина!!!сменяме тампони и амортисьори на 15-20000....
Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
да ти кажа честно и тук си 100% прав, защото и ние имаме опел от 9 години вече, еми фиата за три, го надмина по разходи...на опела нищо ненормално не е пипано, два амортисьора, съединител, биелетки и това е...то да бяха само винетките, както винаги в края на годината се бунят духовете за Г.О. - на 1.4 щяла да дойде 200лв
тенденцията била, като в Англия, да минава на човек, а не на кола
A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
-
Vladim написа:Темата е за винетки все пак. Свикнах, като излизам от София да не мисля за винетка така, че ще си купя отново едногодишна нищо, че ще е по-скъпа.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар